Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мафиоти купуват български деца и ги разфасоват за органи в клиника до Варшава

Най-често беззащитните ромски дечица стават жертви на трафикантите на органи

Най-често беззащитните ромски дечица стават жертви на трафикантите на органи

Специализирана група трафиканти от германци и поляци навлизат в нашите предели, за да търгуват с органи на деца. Целта на бандитите е ясна купуват на безценица дечицата и ги превръщат в трупове, заради скъпо платените им органи. Меката на търговците на органи е клиника край Варшава. Във въпросното болнично заведение „лекари”  изкормват дечицата за 20 бона. Клиниката се намира само на 50 км от Варшава за нейното благосъстояние се грижи световна организация за търгуване с органи, твърди вестник „Всеки ден”. Съвсем логично, ако някой се пречупи и направи грешката да издаде престъпната дейност на болничното заведение, бива убит. У нас трафикантите навлизат масово през 99 г, когато имаше бум на безследно изчезнали деца. Първоначалната идея на специализираната група била  момиченцата и момченцата да се откупуват от собствените им родители, а в последствие децата да  бъдат разфасовани на парчета.

Операция...

Операция…

Бандитите били ориентирани най – вече към градовете Лом, Монтана, Сливен и по точно  към ромското малцинство, което според източника на вестника било склонно да се лиши от рожбата си за пари. Според изданието именно полицията се оказва свръзката на ъндърграунд средите с престъпната организация. Като потвърждение за този факт идват самопризнанията на  Георги Янков по – популярен като Жоро Черния. Според свидетеля той бил привикан в полицията и офертиран :  “Очаква се в България да дойдат трафиканти на деца. Ще ни съдействате ли?”. Жоро Черния не крие, че приема на драго сърце. Според него обаче и до днес трафикантите вземат дечица и то от домове за сираци.

Търговията с органи е доста перспективен бизнес за милиона и никой не би пуснал кокала. Припомняме ви, че преди  месец истинска паника предизвика слуха за  линейка, която обикаля из Пловдив и Пазарджик, за да краде деца най – вече  в късните часове на нощта. В последствие стана ясно, че  мълвата е тръгнала от Букурещ, докато междувременно в България работи  друга престъпна група по своя схема за отвличане на деца, заради органите им…

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *