Маджо заложил бомба на Брендо

2
Маджо поръчал Брендо

Припомняме ви, че през 1998г. септември месец крими героя Евелин Банев – Брендо оцеля само благодарение на неподозирания си късмет, защото бомба избухна пред дома му на софийския бул. „Пушкин”. По чудо Брендо се размина невредим, но не и дясната му ръка Георги Семерджиев –Жоро Шопа, който бе сериозно ранен, но все пак оцеля.

Не чудо, а Маджо бил решил само да сплаши Брендо

Само броени дни след взрива, Евелин Банев заяви пред НСБОП,  че счита, че смъртта му е поръчана от Иван Тодоров – Доктора. Брендо разяснява пред следователите, че Доктора е искал да се отърве от него заради фирмата „Източни финанси”, чието управление искал да поеме той. Години след атентата обаче от ъндърграунд средите наяве излиза друга версия.

Според запознати Брендо е бил поръчан не от Доктора, а от Младен Михалев – Маджо, който  се е почуствал прецакан от контрабандна афера цигари за Германия и Англия, в която той не взема участие. Освен това крими лицата отчитат, че Брендо не оцелява заради зверския си късмет, а защото така е решил Маджо. От ъндърграунд средите уточняват, че Маджо е искал само да предупреди Брендо да не надвишава властта си, а ораганизаторът на цигарената контрабанда Емил Петров е убит, само няколко дни след като бомбата избухва пред къщата на Евелин Банев – Брендо.

Тайните на ъндърграунда от  миналото излизат наяве!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *