Маджо вкара любовницата си Милкана в бизнеса – с видео

0
milkana
Милкана Паунова и Маджо

Skandalno.net Публична тайна е, че от няколко години Младен Михалев- Маджо има любовна връзка с Милкана Паунова. Дамата е бивша съпруга на внука на Добри Джуров. Говори се, че любовницата на Маджо е най-довереният човек на СИК-аджията и върти бизнес делата му, докато той се укрива в Швейцария.

Милкана официално е съдружничка на Младен Михалев във фирмата „Контакт ларнин сентър”. Собствеността е разделена 50/ 50 между любовниците. Освен това madjooдамата наблюдава другите фирми на Маджо и ги пази от алчни ръце. В знак на благодарност Михалев построи огромна къща до Ботаническата градина за Милкана. Имението има всичко необходимо, та на човек да не му се налага да излиза навън.

В момента Паунова живее заедно с дъщеря си в палата и чака окончателното завръщане на боса. Въпреки че според мълвата често отскача до Швейцария. Именно там преди години двамата се запознали. На тузарски купон в Лозана Маджо срещнал за първи път Милкана, която по това време била на ваканция в алпийската държава. По това време и двамата са семейни. Красивата дама е омъжена за Добри Джуров-младши. Маджо пък живее разделен със съпругата си Елена, но бракът им не е разтрогнат. В последствие Маджо и Милкана стават любовници и зарязват официалните си половинки.

Бившата съпруга на Младен Михалев за последно се появи в публичното пространство, заради делото срещу Маргините, за да даде показания. Иначе Елена живее от доста време в Лондон, заедно с дъщеря си. Говори се, че Маджо се е погрижил да осигури охол за детето си и майката. skandalno.net

През последните години единствените изяви на СИК основателят са като свидетел в съда. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *