Маджо наби Иво Прокопиев – с видео

0
Маджо
Маджо

Босът на „СИК”, Младен Михалев – Маджо понатупа издателя Иво Прокопиев. Свадата между двамата се състояла във Виена. А Прокопиев се разминал само с един шамар.
Наш високотиражен вестник публикува информация, според която Маджо и Прокопиев се сдърпали сериозно заради кредит в особено големи размери.
Иво Прокопиев

От доста време насам Олигархът Прокопиев не си плащал сумите към банката и Маджо решил да го сплаши. Според добре информирани източници, Прокопиев се укрива във Виена и владетелят на „СИК” му устроил неприятна изненада.
Вестникът разкрива, че преди няколко месеца Прокопиев е имал сериозни проблеми и с Румен Вълка. ВиенаЕстествено, най-вероятно пак се касае за пари. Иво Прокопиев  сериозно се притеснил дори за живота си и взел решение да избяга от страната ни. Да, но Австрия е прекалено близо, за да не бъде открит. Всъщност, когато дължиш нещо на някого от тези среди, няма начин да се укриваш дълго. Всеки знае за много подобни случаи.
Наскоро излязоха и публикации, че Румен Гайтански е зашлевил шамар на издателя, но информацията не беше подкрепена с доказателства. Факт е обаче, че именно след скандала между двамата, Прокопиев набързо се изнесъл от страната и по-късно разпространил фалшивата информация, че вече ще живее в Сингапур.

Виж анализа за кризата на Иво Прокопиев! ВИЖ  ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *