Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Маджо купува родното си село Ястребна!

madjo-mladen1

Младен Михалев – Маджо

Младен Михалев – Маджо е роден в крайдунавското селце Ястребна, но винаги е крил този факт от автобиографията си. Дори в паспорта му за родно място пише Силистра.

Определящо за това явно е било обстоятелството, че в Ястребна живеели много власи и въпреки, че неговото семейство не е такова, първият прякор , който му лепват, е именно Влаха. Маджо ненавижда и до днес да му го припомнят, това е и причината основателя на СИК да не желае да го свързват с родното

Уникална снимка: Родната къща на Маджо пустее, както и цялото обезлюдено село Ястребна!

Уникална снимка: Родната къща на Маджо пустее, както и цялото обезлюдено село Ястребна!

му място. Родното си село той напуска с родителите си, когато е едва втори клас, а по настоящем в него живеят едва десетина възрастни хора.

За родното си място сикаджията се сеща преди 6 години, когато става жертва на атентат в Швейцария. Маджо е прострелян, но оцелява. По-късно става така, че той губи аверите си Стоил Славов и Бай Миле, които инциденти оказват неблаготворно влияние върху психиката му. Той дори се обръща към гледачка.

Жената му пророкува, че ще живее в чужбина madjo-mladen3– днес Маджо има цяло имение в Швейцария – и че ще има успех с банката („Първа източна международна банка” – ПИМБ, сега вече „Интернешънъл асет мениджмънт“). Врачката му познава също така и че ще се ожени повторно за жената, която обича.

Всичко това се сбъднало в живота му, но също така гледачката го укорила за това, че е забравил от къде е тръгнал и родното си място…Тя го посъветвала да построи храм в Ястребна. Може би поради този факт, от няколко години насам, Маджо купува на поразия имоти и парцели в родното си крайдунавско село, естествено, на нереално завишени цени…  skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *