Мадона си свали сутиена пред турската публика

0

Поп звездата шокира южните ни съседи, когато в разгара на концерта презрамката на роклята й се свлече, а тя докато небрежно я оправя, свали чашката на сутиена си. Малка стегната гръд изскочи на сцената и след като я видяха достатъчно хора, скромно се скри обратно в бельото.

Ако Мадона е искала да шокира феновете си, то тя го направи успешно. Луди аплодисменти, граничещи с екстаз, заляха публиката. Младежи скачаха във въздуха, крещяха възбудено и скандираха – още, още, разказа българин, бил на концерта. Присъстваха на нещо уникално и ще го запомнят цял живот, каза още нашенецът, който също е доста впечатлен. Противно на твърденията, че съседите ни са пуритани и ще се възмутят от преднамерено небрежния жест на певицата, такива реакции нямало.

Да видиш гърдата на 53-годишната Мадона, която изглежда на 33, се оказало голяма чест и голямо удоволствие. Много от присъстващите снимали концерта с фотоапарати или камери и снимка на разголената гръд заля днес социалните мрежи в Турция. Все още няма официални изявления и най-вероятно отявлени ислямисти ще я заклеймят. Но на Мадона не й пука. Двете с Лейди Гага са на световни турнета и има негласна борба между тях. Лейди Гага бе халосана с метален прът на сцената, но Мадона веднага я сложи в малкия си джоб с преднамереното си разголване.

 
Мадона е сред най- добрите изпълнители на живо. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *