Мадона пищи: Искам 15 червени рози в стаята!

0
Мадона

Неувяхващата Мадона тотално изтрещяла и сащисала организаторите на концерта си в Рим, като поставила ужасно дълъг списък с изисквания за различни екстри, който нещастните мениджъри трябвало да изпълнят на сто процента. В листинга се описвало задължителното наличие на петнадесет червени рози в хотелската й стая, но най – странното било, че всичките бодливи цветя трябвало да бъдат с дължина точно от петнадесет сантиметра.

Истински кошмар настанал когато поп звездата открила, че въпросните рози са подрязани на дванадесет, а не на петнадесет сантиметра. Мадона надала такъв страхотен писък, че всички буквално изпаднали в шок, защото си помислили, че е сполетяна от нещастие.

Мадона

Когато прелюбезните управители на хотела попитали каква е причината за скандала, на секундата получили точен отговор и набързо опитали да замажат грешката, като доставили точно каквото се иска.

Сред другите странни изисквания в списъка на Мадона било и това, в стаята за гримиране и преобличане да има телефон, който може да се свърже на секундата с двадесет определени страни по света. Освен това завесите трябвало да бъдат в точно определен от певицата цвят и избрана от нея материя.

Според информация от достоверни източници, позастаряващата изпълнителка на „Еротика” пътувала с има – няма двеста души антураж, сред които се отличавали четиридесет бодигарда, личен инструктор по йога и чевръст готвач. На всичкото отгоре Мадона мъкнела със себе си и собствено химическо чистене, тъй като се опасявала от зарази.

Виж видео с Мадона:

http://www.youtube.com/watch?v=EDwb9jOVRtU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *