Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Маджо се изнесе от квартала на СИК

Основателят на СИК Младен Михалев – Маджо не се е появявал в къщата си зад комплекс „Макси“ в София и живее на друго място, научихме от жители в квартала.

Младен Михалев - Маджо

Младен Михалев – Маджо

Михалев е собственик на палат под Околовръстното шосе. Навремето заедно с Румен Николов – Пашата са си построили къщи близнаци, но преди 10 години Пашата продал своята на Младен Мутафчийски.

Младен Мутафчийски

Младен Мутафчийски

Отношенията между Маджо и Мутафчийски се влошили заради бизнес интереси, но скандалът стигнал доста по-далеч – дотам, че да се съдят за общия си басейн.

След мистериозната смърт на Младен Мутафчийски в къщата останала да живее съпругата му Ели. Маджо обаче нито се появил на гроба на бившия си приятел, нито в къщата, където са съседи и имат общ двор.

Миналата седмица Маджо беше сниман как излиза от ресторант „Амстердам“ където е имал среща с кръга „Монтерей“ и Любен Гоцев. Журналисти научиха от близки до генералите, че Маджо е засвидетелствал уважение към бившия зам.-шеф на Първо главно управление на ДС “ кслед боледуването му. Маджо и Маргините и групировката СИК дължат възхода си именно на ген. Гоцев, а след разрива между тях Маджо остава любимец на кукловодите.

Запознати с отношенията им твърдят, че точно покрай разделянето на бизнеса с Маргините Маджо е толкова предпазлив за сигурността си и предпочита да живее в чужбина.

Красимир Маринов - Големия Маргин

Красимир Маринов – Големия Маргин

„Красимир, Големия Маргин, е много злопаметен и никога няма да прости на Маджо. Пред близки е разказвал, че делото срещу него за подготовка на убийството на ген. Гоцев и другите двама е по поръчка на бившия му приятел и съдружник от СИК. Румен Петков също имал дейно участие в заверата да го тикнат зад решетките. Реално тогава Маргина загуби позициите си и рязко обедня разказва приближен на сикаджийските босове от времената, когато са били на върха си.

В съседство с къщата на Маджо в София палати имат и братята Маргини, като разстоянието между смъртните врагове е едва 15-20 метра. Маргина обаче също не бил забелязван скоро в къщата си в баровския квартал, където имоти имат всички босове от СИК. Той прекарвал времето си в хотел „Царско село“ в Симеоново, в който се твърди, че има участие.

Омразата между Маргините и Маджо в последните години не била толкова силна, но недоверчивият Михалев продължавал да се движи със засилена охрана и да следи всичко около свърталищата си с камери. Маргините обаче били по-малкият проблем на Маджо, издават източниците ни. Негови отношения с бизнес партньори от бившите съветски републики били далеч по-опасни. Именно заради това Маджо често търсел контакти с ген. Гоцев, който все още има солидни връзки там.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *