Мъчат с глад актьорите от сериала „Къде е Маги“

0
кетъринг

Продуцентите на най – кекавия бТВ сериал „Къде е Маги” освен всичко останало, държали актьорите си гладни и почти не им осигурявали храна на снимачната площадка. Търпението на артистите преминало всякакви граници и според запознати, вече стягали редиците за оформяне на бунтовна дружина.

Всички участници в сериала редовно изказвали недоволство, че са тотално разочаровани от кетъринга, защото всеки път им поднасяли студена и неприятна при допир храна.

Джукелова недоволна от храната

„Откъде ги изнамериха тези, направо е кошмар. Уж трябва да играем, ама той корема ми къркори като побъркан. А върви се оправяй, ако си нямаш друга работа. Добре че тук наблизо има кафе автомат, та оттам си пускаме през половин част по някаква напитка и залъгваме глада” – твърдят хора от актьорския състав.

Някои от дамите пък имали и претенции за приборите, с които се хранят. Фирмата – доставчик им пробутвала от най – нискокачествените пластмасови чинийки и вилички, които се огъвали и чупели при най – малкия натиск. Така например, на Параскева Джукелова в три поредни дни й се чупела чинията и яденето падало на мръсната земя.

Според хора от конкурентна телевизия, това са пълни глупости и поредният безплоден опит да се насочи вниманието на драгите зрители към калпавата продукция. Запознатите са категорични, че това е единственият начин да повишат макар и с малко рейтинга на сериала, който така или иначе не се гледа почти от никой.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *