„М-Тел“ влезе отново в играта

1
м-тел

Мобилтел“ се пребори геройски с проблемите си, които цяла година измъчваха компанията.От централата се извиниха публично на клиентите си и в момента предлагат примамливи коледни промоции и отстъпки, най- бързият интернет и куп други екстри за лоялните си потребители. Данните за последното тримесечие на годината показват,че телекомът отново е започнал да увеличава клиентите си. В момента те са рекордните 5,3 милиона души.

За да върне доверието им, „М-Тел“ се извини публично с видео послание, в която 500 служители описаха с телата си формата на сърце. Клипчето се завъртя по социалните мрежи и въпреки че имаше много мнения „за“ и „против“, явно е въздействало на не малка част от потребителите, защото въпреки недоволството, не

м-тел

се забелязва сериозен отлив на абонати.

За да възвърне доверието, “ М-Тел“ стартира ударна кампания с отстъпки и коледни промоции, насочени към лоялните и новите клиенти.

Още през лятото „М-Тел“ предложи начин да се спестят 5 % от месечните сметки при плащане в брой, след това отстъпките важяха при електронно разплащане или през банкомат, а сега от тях могат да се възползват плащачите през терминал. Това са т. нар. киоски, разположени в големите магазини на телекома.

За да се върне отново в играта, както и да излезе с едни гърди пред конкуренцията, „М-Тел“ се съсредоточи в развитието на най- новото поколение мобилна технология – 4G мрежа, която позволява да сърфираш със скорости до невижданите 100 мегабита в секунда. с тази рекордна скорост може да се свали филм за не повече от 5-6 секунди.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *