Лютви Местан отслабна с 15 килограма от любов по млада ДПС – активистка

1
Лютви местан работил като учител

Заместник – председателят на ДПС Лютви Местан се е стопил от любов, гласи последната клюка, разнасяна от негови другари от партията на Доган. Според тях той свалил килограмите, след като се влюбил в кръшна активистка от младежкото ДПС.

Дали това е точно така, знае само Местан, но промяната във вътрешния му вид е видима.

Народният председател от Момчилград е свалил цели 15 килограма за около половин година. При това не гладувал, а правилно съчетавал игрите, за да стигне заветните 76 кила. Сам той обяснява, че открил подходящата методика за отслабване в книгата на депутатката Петя Раева.

Заместникът на Доган отказал алкохола, дори бирата. Не вкусвал нищо сладко. Позволявал си не повече от филийка черен хляб на ден. Резултатът е налице- Местан е подмладен и с нов гардероб.

От години депутатът е женен за бившата шефка на Агенцията за закрила на детето Ширин Местан, като и за двамата това е втори брак.

Местан луд от любов

Преди това са приятелски семейства. Пред медиите Шерин разкри, че любовта й към него пламнала, докато той лежал в болница, почти разглобен след катастрофа.

Шерин Местан е дъщеря на ексдепутата от ДПС Хасан Али. В онези години тя работела като учителка по руски език в момчилградската гимназия. Преди да се задоми с нея, Лютви Местан живеел на семейна начала с учителка от Русе. Първият му брак с жена на име Нурсен приключил няколко години по- рано.От този брак депутатът има две деца.

Според отлично осведомени главоломната си политическа кариера на Лютви Местан се дължи на връзките на тъста му Хасан Али.

В началото на прехода Местан, който е завършил българска филология, работи като учител.

Роден е в затънтеното село Чорбаджийско. Тогава е сред основателите на СДС в Момчилград. Едва по-късно преминава в ДПС под влияние на тогавашния шеф на партията на Доган в Кърджали – Ахмед Юсеин.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Г-н Л.Местан говорите добре но помислете малко и за баджанака Ви Халил Кахраман (Христо ) той изкуфял вече всеки ден интриги развива от общината заплата взима от колко години пък баджанака Ви наново подал молба и с Български имена да получава заплата купено му кола разноските общината е ангажиран Акиф Акиф спря сега разноските баджанака ти беснее помогни му малко или да се обърне на екс депутат от ДПС Хасан Али шурето си съжеляваме за баджанака ти ако имаш капка човещина помогнете му и той има голямо желаниее като вас да бъде известен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *