Люси си вкара автогол с Орлин

4

Доста оспорвана ще бъде борбата в понеделник, обединиха мнението си всички коментиращи. Люси, която се жертва заради Камелия и почти доброволно отиде на елиминации, не знае какви са настроенията отвън. Тя смята, че след като прилежно мие чинии, не влиза в конфликти и е известна в Германия, тук хората ще й отвърнат с ръкопляскания и ще я върнат обратно при гаджето й.

Да, ама не, както казва професор Вучков, който пък бил отказал да влезе в Брадъра, въпреки че не са го канили. Ако зрителите трябва да избират между мрънкащия за правата си Къци, симпатичния Орлин, който беше определен като човек, който не взима страна и е някъде по средата и певицата Люси Дяковска, която е световно непозната за средния български зрител, то Орлин ще остане, защото е добър и на никого нищо не прави, дори в един скандал не се е забъркал. Къци винаги оцелява, защото го поставят сред противници, които или трябва по сценарий да си ходят, или така са писнали на хората, че те сами ги гонят. Люси обаче свири на една много тънка струна и това е струната на съчувствието за две влюбени гълъбчета и толерантността към различните . Ако гълъбчетата бяха Мариана и Ханес, целият народ щеше да бърше сълзи и да им съчувства. Както и стана. Те гласуваха Мариана да излезе, но не защото не им харесва, а за да не бъде повече разделена от хората, които я обичат. Тя единствена си тръгна заради съчувствието към нея, а не заради това, че е станала непоносима. В случая обаче гълъбчетата са от един пол. Българите в огромната си част не одобряват такива връзки и не ги разбират. Те са стигнали до извода, че трябва да се примирят с различната любов, но съвсем основателно питат защо тази любов трябва да се разиграва по екрана, където гледат и деца, защо е нужно да се натрапва и ако младите се обичат, нека се вземат, само че навън. Люси наистина не е много популярна, но повечето хора се обърнаха към Камелия, защото разбраха, че тя прелита от цвят на цвят и любовта й към Люси е свързана и с многото пари, които певицата има и с охота харчи за нея. Певицата заложи май на куц кон, обществото в Германия може и да приема подобни връзки, но българското още не е готово и е доста консервативно. Така че ни чакат много странни гласувания в понеделник – един мърморко, един вечно пасуващ и една дама, бореща се за свободната любов. И май Люси просто ще си отиде.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/j_CPMzD3naY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Скъпа госпожо автор, прочетох всичките ви статии относно Биг Бродар, честно само за тях ми стигна времето. Всяка една ( добреде почти всяка) е изпълнена с толкова простотии, съчетани с ваши лични впечатления и мисли изцедени от вашите пръсти само за да провокирате сензации.. Когато чета статии като вашите се срамувам от журналистите като вас и това все повече ме убеждава, че е безсмислено да чета преса ( била тя печатна или електронна ).. Следя редовно това предаване и бих могъл да оспоря повечето ваши статии, но това ще отнеме време… Сега като ги чета си мисля, че ако живеехме в една правова държава за 30% от тях биха могли да бъдат заведени дела..

  2. Аз пък мисля, че авторката е направила доста забавен и точен анализ на ситуацията. Българите не приемат подобно поведение за нормално. Люси е прекалено сложен образ, трудносмилаем за нашенеца. И още нещо, аз не искам моята дъщеря да тръгне с друго момиче! Приемете ме за старомоден и задръстен.

  3. Люси трябваше да избере Златка травестита,а тя Орлин.Така че тя ще излезне защото не е пример за народа ни.Ако беше ВИП за обратни тогава тя щеше да спечели,но не е.

  4. люси си е супер готина дреме й какво приема „българското общество“ – ще си се чука с която си иска
    ти май завиждаш дедо петкане че не ти се отваря парашута???

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *