Люси и Камелия се разкриха и вече се обичат пред всички

0

Официалното разкриване на връзката Люси – Камелия пред другите съквартиранти отново бе съпроводено предварително с реки от сълзи и вопли. Люси се страхуваше, че съквартирантите ще я обвинят за сексуалността й и ще я гледат накриво, без да се сети, че те досега знаеха този факт и никой не я гледаше накриво.

Камелия се тръшкаше на друга посока още по-артистично, защото беше успяла да завърти главите на поне двама мъже и й беше по-удобно да стои под прикритие. Върхът на сладоледа беше разговорът на Люси с майка й. Жената благослови двойката, прати целувки на Камелия, каза, че я чувства като собствена дъщеря и прочие сладки приказки за пред хора. Аз искам да бъда свободна и да държа ръката на любимата си на улицата, в парка, в ресторанта – заяви Люси в изповедалнята, но не спомена пречил ли й е някой досега да прави това.

 Манджата по разкриването беше леко попресолена, докато се разкриваха тайни от възвишената любов между две жени. А в същото време всеки отвън се гавреше със Златка, че страда по Багата, което е доста по-нормално човешко чувство. Разкритието, което направи Биг Брадър стресна повече мъжете, отколкото жените. Никол погледна влюбените с каменно лице, защото малко преди това се жертва да не прочете писмото от майка си, за да даде възможност на Люси да се обади на собствената си майка. Мариана Попова тържествуваше, че пак е била права. Ники поиска да се целунат пред всички, за да се увери, че наистина се обичат. Мъжете бяха наистина по-шокирани, а жените приеха факта спокойно. Всички гласуваха Камелия да остане в Къщата, но Орлин се въздържа, без да обясни защо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MunrB7ZXmOI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *