Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Люси и Камелия: Не сме лесбийки!

Няма да ни наричате лесбийки! -сопна  се Люси на Николай Мартинов, който ги попита кога ще си родят бебенце. Мразя такива определения, мразя да ме поставят в рамки, мразя да ме категоризират и определят. Тя извика Ники насаме и му изнесе лекция за любовта.

Ти харесваш някого, влюбваш се, обичаш го, без значение от какъв пол е. Влюбваш се в човека, не в пола. Това значи ли, че трябва да ни сложиш в графа обратни и да ни иронизираш? В моите очи обратен може да си ти. Но аз не ти го казвам, нито те слагам в някаква графа. Виж какво, мина в отбрана Сървайвъра. Вие се изкарвате жертви и смятате, че всички ви гледаме накриво, но ние се чувстваме по-големите жертви. Вие ни излъгахте, играхте двойна игра, след това обявихте, че сте гаджета, усмихнахте се и се прегърнахте. Нали не очакваш лично от мен да ви ръкопляскам? Лично аз си имам свои разбирания и ми е трудно да ви приема. Ще направя всичко възможно да не ви наричам лесбийки, но не очаквайте от мен пълна прошка и приятелство. Ще се опитам да стоя настрани от вас, за да не ви обидя пак. Люси го изгледа строго, нареди му да не закача и разстройва Камелия и го остави в размисъл.

 В същото време, станала център на внимание сред жените в къщата, които я наобиколиха като квачки, особено Патрашкова, обясни колко е красиво две жени да се обичат. Това било втората й връзка с жена, преди Люси си имала друга. За мен няма значение любимият ми мъж ли е или жена, имала съм връзки и с мъже, но те са по-груби и ни нараняват. Между жените има специална нежност, която нито един мъж с цялата си любов не може да постигне в една връзка, обясни тя. Дамите кимаха с глава, но мъжете в къщата още са шокирани и отбягват двете влюбени сладурчета.

Люси е най- успялата бг певица. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *