Люси Дяковска надупи София пред камерите на „ВИП Брадър“!

0
Люси Дяковска и София

Тотално възмъжалата Люси Дяковска не се поколеба и надупи приятелката си София – Камелия при първата предоставена им възможност. Двете съвсем не изпитаха никакъв свян от факта, че се намират пред камерите на „ВИП Брадър” и явно без да осъзнават значимостта на събитието, извадиха дебелите топоришки.

Съвсем естествено, тази възможност им бе умишлено предоставена от продуцентите на предаването, които решиха да разнообразят монотонното ежедневие с горещите хомо ласки. Явно, че и на сценаристите им омръзна непрекъснатото хленчене на шантавия Владко Данаилов, който май успя да се изпокара с абсолютно всички.

Люси и жена й София тепърва ще бъдат подкокоросвани да задоволяват дори и най – животинските си страсти, издадоха хора от предаването. Първото нещо за осъществяване на коварния план, е че вече започнаха да им дават съвместни задачи, осигуряващи им неограничени възможности да остават на четири очи.

В интригата умело е вплетена и очилатата кобра Кристина Патрашкова, която наскоро се опита да гътне на леглото наивната София – Камелия. Тя дори се намърда между чаршафите, но беше символично сгащена от ревнивата Люси. Всички обаче са повече от наясно, че по една или друга причина, Патрашкова иска да се сближи с разхлабените дами и да се намъкне между тях. Загадката към момента е дали и тя е със странна ориентация, или просто се прави на улава заради нареждане от големия брат.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *