Любовницата на Лъчезар Иванов станала заместничка на Жени Начева незаконно

0

zlatarevaСлед скандала с уволнената вече шефка на НЗОК Жени Начева,  заместничката й Албена Златарева също може да изхвърчи от поста си. Според юристи, блондинката   била назначена в разрез със закона, тъй като на датата, когато сяда в зам-шефското кресло, все още се води акционер в здравноосигурителен фонд „Европа”. Протежето на ГЕРБ-ера Лъчезар Иванов на всичкото отгоре отказала да покаже попълнената си декларация за конфликт на интереси.

Преди месеци името на Албена Златарева се оказа замесено в сексскандал. Упорито се заговори, че личната съветничка на Лъчезар Иванов е и негова любовница. Слуховете се ожесточиха, след като бившата съпруга на зам-председателя на парламента обяви, че причината за развода им е жена на име Албена. Златарева отрече.

Лъчезар Иванов с бившата си съпруга
Лъчезар Иванов с бившата си съпруга

Факт е обаче, че Лъчезар Иванов всячески пробутва русото си протеже на високи постове.

Кариерата на барбито започва в телевизията като водеща. След това се занимава с пиар на фармацефтични фирми, до момента в който влиза в парламента. Там оглавява комисията по здравеопазване. Говори се, че Лъчезар Иванов всячески се опитал да наложи кандидатурата на протежето си за шеф на НЗОК, но след като не успял, Албена трябвало да се задоволи само с поста на заместничка.

Новата длъжност на бившата тв. водеща учудва колегите й от парламентарната комисия- някои твърдят, че изобщо не са я виждали на  работните съвещания. Под съмнение се поставят и способностите й, тъй като нямала необходимия опит. Въпреки това, в момента Албена Златарева е сочена като евентуална наследничка на шефското кресло в НЗОК. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *