Любовницата на Брендо се стопи от мъка по него, свали 20 кила

0

СнежинаЛюбовницата на Брендо, Снежина Вълкова, се поболяла от мъка по него и най-вече по банковата му сметка, издадоха нейни приятелки.

Двамата имаха бурна връзка, която разяри съпругата му и се наложи Банев да прати любимата си чак в САЩ, далеч от очите на половинката си и там да я посещава от време на време. Милионерът й осигури апартамент, издръжка и всички екстри тя да живее комфортно. Но след като го прибраха в затвора издръжката секна и дамата се почувства натъжена и изоставена. Останала съвсем без пари, тя се върна безславно в България да чака любимия си да излезе от затвора.

Снежина любовница на БрендоТова явно няма да стане скоро и Снежито вехнела как да си намери някой от същия ранг със същите финансови възможности. В това време обаче притесненията й били сериозни и тя от мъка забравяла да яде. Не че е останал съвсем без пари за хляб. Просто нерви. Въпреки многото кубици силикон, бозкте й увиснали, съобщи развълнувано нейна приятелка, при която Вълкова останала да нощува. Като се съблече, приличаше на скелет, оповести тя. Близките на момата смятат, че е хванала анорексия и я съветват да отиде на лекар. Тя пък твърдяла, че нищо й няма, просто решила да попази диета. Обаче тази диета явно й се отразява не само на бюста. Падало й кръвното, замайвала се, получавала световъртеж и губела сили при обиколки на кафенета и магазини. Чак пък такава любовна мъка…дивят се дружките й. Снежина обаче казала, че се притеснява заради отвлечената Лара и за това, което изживява в момента любимият й.

Е, тя не е стигнала в притесненията си дотам, че да стане монахиня. За разтуха взела да излиза с богатия коафьор Венелин Кондаков. Даже пускала снимки във Фейсбук как си разменят страстни целувки. Негови приятели пък се притесняват, че тя само го използва временно, за да има кой да я утешава, а после ще му бие шута. Венелин обаче бил хлътнал сериозно по стопилата се от скръб силиконова блондинка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/W5QS4YhZRy8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *