Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Любовницата на Божинов към Николета: Моя работа е кого ще развеждам!

Моника Валериева нарече Николета „Бившата госпожа“ !!!

любовницата на валери божинов

И все пак Моника е двойница на Николета

Наглостта на сочената за любовница на Валери Божинов – Моника Валериева премина всякакви граници! След като сложи прът в колелото на семейното щастие, тя избухна срещу Николета и Русата Златка, а и срещу всички останали, опитващи да я подведат под отговорност. Заяви, че с кого спи, кого омайва и кого развежда си е само нейна работа!

Близки до разделеното семейство коментираха, че не са очаквали толкова зло поведение от съперницата на Николета и споделиха, че Валери сам си е виновен за всичко. Ето какво написа новата стръвница на Божинов във „Фейсбук”:

„Толкова много измислици по мой адрес дори не съм и сънувала, че могат да съществуват. Всички тези съчинения са дело на една вече БИВША госпожа, отново госпожица, която е предизвикана от отчаянието да прави ПР – акции срещу мен. То не ме нарича нейна двойница, тройница или каквото и да било, то не писа с кого съм лягала или ставала… А сега включи и Златка в нейна подкрепа.

Златка Райкова НИКОГА не ме е наричала чучело и нищожество пред Николета! С нея сме в чудесни отношения!

Николета

Николета или Моника?

Не вярвайте на това, което се пише в социалните мрежи, това е фалшив профил на моята приятелка, тя никога няма да ми посегне. Още повече, че Златка няма собствен профил във „Фейсбук” и не иска да има. А тези, които се интересуват от моя живот – ако се случи нещо интересно ще го оповестя лично!!! ”

Последвалите коментари под изказването предизвикаха разярената красавица да направи още някои уточнения. Тя заяви, че който я мисли за грозна (тоест, за двойница на Николета) и който се интересува кого е „омотала” няма право да се интересува от нейните действия, които засягат пряко само нея и нейните близки.

В интерес на истината, самата Моника предизвика слуховете за заварката с Валери Божинов. Преди време тя публикува на страницата си загадъчна снимка, на която върху пясък е написано с пръчка М + В. От своя страна играчът само след няколко минути сложи един „лайк” под постинга, срещу което получи три големи сърца на картинка. От този момент нататък работата се разсъхна и …

http://www.youtube.com/watch?v=fdqc-5rFlwM

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *