Любовникът на Златка я докарал до антидепресанти

1

 Влизането на мнимата зарязана любовница на несъществуващия принц в Къщата  отключи много спомени у съквартирантките, които веднага си припомниха коя и как е била наранявана. Бони веднага се опита да утеши експринцесата, че и тя е преживяла същото и бащата на детето й я е оставил и е избрал жена си.

Мариана се сети за свекърва си и лошото й отношение. Но Златка изведнъж изпадна в откровение пред Камелия и й изплака собствената си болка. Той е женен, той ме лъже година и половина, а аз го обичам. Идва при мен, обещава, кълне се, че ще се оженим и ще имаме дете, а после отива при другата. Оставя ме сама на празниците. Той празнува със семейството си, а аз съм сама. После идва разкаян, носи ми подарък и казва, че ще се разведе. Ама тоя развод още не е почнал и не ми се вярва да почне скоро. Иде ми да го нарека лъжец и да го наритам. Обаче го обичам. И му прощавам всичко. Това чакане, това прощаване, тези надежди и тези лъжи така ме изнервиха, че започнах да пия хапчета срещу депресия.

 Златка изплака болката си от самотата и мъжа, когото обича, но не вижда бъдещето си с него, нищо че й го обещава. Камелия едва не се втурна да я утешава, но се сети, че е изоставена принцеса  и само тъжно кимна. Златка пък пак се разстрои и си порева. Незнайно дали за Багата или мистериоpния женен мъж, когото медиите досега не са надушили кой е.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Момичета, не се занимавайте с женени. Ако не сте знаели- о.к, но предполагам, че това се усеща с времето и в момента в който го усетите- прекъснете връзката и не оставяйте д ви заблуждават с красиви преказки и обещания дори и със сълзи. Има достатъчно свободни мъже за да сте щастливи на 100%, а не да ви използват за разнообразие. Никой свестен и нормален мъж няма да зареже семейство и деца заради друга жена /а дори и заради любовта!/ Но най-вече има една „приказка“ Не прави това, което не искаш на теб да ти се прави!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *