Любовник на Анелия я измами с 40 000 лева

0
Анелия

Изключително популярната фолк изпълнителка Анелия станала жертва на жестока измама, издадоха столични журналисти. Нейният бивш любовник, наречен Мартин Данона, я завлякъл с 40 000 лева и именно на това се дължали проблемите й с парите в последно време.

От няколко месеца насам за никого не е тайна, че Анелия има сериозни финансови проблеми. Заради безпаричието едва не пропаднаха снимките на последния й видеоклип към песента „Яко ми действаш”, които се проведоха в Гърция. Положението спаси майката на бившия й мъж и баща на нейното дете Коко Динев, която я финансира с 50 000 лева от куртоазия.

Анелия
Анелия закъса с парите

Едва сега обаче стана ясно, на какво се дължат гореспоменатите затруднения. Докато траела няколкомесечната връзка на Анелия с Мартин, той съумял да се възползва максимално от доверчивия характер на певицата. Освен че покрай нея името му се чу на няколко пъти по медиите, той съвсем не се посвенил да й поиска 40 000 на заем, които му трябвали уж да започне собствен бизнес.

Когато изпълнителката му дала парите той обещал, че уж ще се разплати до стотинка в срок до една седмица. Времето изтекло, а от него нямало и следа. По – късно станало ясно, че в това време той е искал заеми и от други хора, които до момента също не са си взели дължимото.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=vN2aGSwf2a0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *