И любовницата на Петко Димитров се казва Яна

0

Бизнесменът явно е влюбен във всички жени с това хубаво име

Поредната пикантна клюка по адрес на Петко Димитров видя бял свят вчера. Родните медии масово публикуваха информация, че енергичният бизнесмен не стои мирен докато бременната му жена шета вкъщи, а й слага еленски рога с нейната съименичка – актрисата Яна Маринова.

Петко Димитров и Яна

Естествено, предприемачът днес категорично отрече зловредната информация и разясни, че с Я. Маринова са просто фитнес партньори. И то не от вчера, а от цели 15 години.

„Не зн. откъде им е хрумнало подобна глупост да пишат. С Яна Маринова се познаваме от може би 15 години. Срещнахме се, докато тя работеше като управител в заведение. И от този момент се сприятелихме на семейни начала”, коментира той.

Петко и актрисата се сближават най – вече покрай любовта си към фитнеса, или поне такава е официалната версия. В салона двамата си партнират, използват едни и същи машини. През цялото време говорят на различни теми като същински бърборани.

Междувременно стана ясно, че терминът на танцьорката Яна Акимова е определен за след две седмици. Докторите са още по – категорични след последните прегледи, че бебето ще е момче. Бъдещите родители обаче засега не са купували нищо, ще изчакат първо малкият да се появи на бял свят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *