Любовна мъка докара болки в стомаха на Калин Врачански

0

Актьорът не изтрезнява от мъка по Силвия Петкова

Калин Врачански
Калин Врачански

Секс символът на българското кино Калин Врачански се поболя и пропи от любов по бившата си изгора Силвия Петкова. Това стана ясно, след като палавата брюнетка оповести официално връзката си с техния колега Бойко Кръстанов, с когото се засмукали по време на снимките за „Стъклен дом”.

Въпреки че Калин Врачански и Силвия се разделиха преди доста време, актьорът получил сърцебиене и болки в стомаха, когато научил за изневярата на своята бивша. Клюката му била разказана от негови псевдо приятели, които с интерес проследили каква е неговата реакция и после не се посвенили да раздрънкат всичко пред столичното светско общество.

Калин Врачански и Силвия в добрите времена
Калин Врачански и Силвия в добрите времена

Ако се вярва на слуховете, Бойко Кръстанов и бившата на Калин Врачански се имат интимно от доста време. За да запазят приятелските си отношения обаче решили да не се обременяват със сериозна връзка, а само да се отдават на удоволствието, когато имат възможност. Дори връзката им започнала още докато Силвия деляла едно легло с Калин и на няколко пъти ги хващали да се целуват тайно на снимачната площадка.

Така, Калин Врачански все още не може да превъзмогне чувствата си към палавата актриса и понася доста тежко всичко случващо се. Преди няколко дни нервите му не издържаха и той се сби с младеж в столично заведение, заформяйки кърваво меле и невиждан скандал.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=D0BEZ4WRKwY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *