Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Любовна драма се вихри в новините на Би Ти Ви

Юксел скунксЮксел Кадриев си говори само служебно с настоящата си партньорка в новините на Би Ти Ви Виктория Петрова. Двамата често  застават заедно на екрана, тъй като красивата  варненка редовно замества Ани Салич, когато я намя по различни причини.

За пръв път те били един до друг преди три години. Тогава Виктория била в развод със съпруга си и Юксел решил да се възползва от самотата и уязвимостта й. Той започнал да я ухажва, да й прави комплименти, дори няколко пъти я извел на вечеря. Тъкмо си помислил, че му е в кърпа вързана, когато изведнъж тя отказала да излезе повече с него, спряла да му се доверява и почти напълно се дистанцирала. Колегите забелязали охлаждането между двамата и се понесли какви ли не слухове. Включително и че Кадриев я е ползвал за една нощ и я захвърлил. виктория петроваВиктория обаче не била жена за една нощ, дори и за няколко часа и първа му теглила шута, преди отношенията им да се задълбочат.

Тя доверила на колежки, че мрази стиснатите мъже и мъжете-използвачи. От прошепнатите на ухо приказки станало ясно, че Юксел бил пословино стиснат, дори с жените. Той винаги отивал да велеля или да пие на аванта, все го съжалявали и все го черпели. Водещият винаги подхващал рефрена за лившата си съпруга  Бонка, която трява да издържа, за многото пари за адвокати покрай развода им и за издръжката на детето. Юксел представял нещата така, че събеседниците му буквално се чувствали длъжни да го почерпят.

Същото се получило и при свалката с Виктория. Тя не само го изслушвала колко е нещастен и безпаричен, не само плащала вечерите в заведенията, ами започнала да му дава и пари на заем, понеже го съжалявала. Когато след време си поискала част от сумата обратно, той заявил, че няма пари и не може да й ги върне. Водещата се почувствала унижена и използвана и страшно се ядосала не толкова заради парите, които никога нямало да види повече, а заради гадната постъпка и използвачеството му. Всички знаели за отношенията им и когато се разбрало, че сега Ани Салич няма да се върне, Кадриев буквално изтръпнал. Той все още таял мераци към Вики, но все не можел да събере пари да си върне заема. В телевизията тръпнат кога двамата ще се изпокарат в ефир. Отношенията им били повече от ледени, двамата се появявали в последната минута преди новините, за да не стоят сами в стдиото и да не мълчат като сфинксове. Като минеш край тях, можеш да изтръпнеш от леда, който лъха от двамата, споделят колеги.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *