Любо спечели Къртицата, зрителите обичат наглите

2

Любо бесенЛюбомир Жечев, известен повече като Любо, спечели снощи парите на групата. Това стана след безкраен финал и след разконспирирането на истинската къртица.

Той стана победител след зрителски вот и по избор на гледащите предаването и понеже нямаше останали кой знае колко будни по това време, може само приятелите му в залата да са гласували.

Как се добра Любо до финала? С финтове, хитрост и грубост. Първо се заяде с Жени Калканджиева и я нарече застаряваща миска, изнерви я и тя си отиде. След това на мушката му попадна Велислава. Ядосва я, гаври се, подиграва се, изтъкваше я като жертва и като тъпа, вадеше я от кожата, докато я разконцентрира и накрая тя се провали на теста. Любо кръвОпита се да крещи и на Марина, да я нарича проста и да я учи как да живее, но продукцията я спаси, пращайки я при Валя и Моро. Към мъжете подхождаше с ирония, а пред Рут демонстрираше любов. Точно тази измислена любовна история го остави в предаването, защото продуцетите се надяваха тя да се развие. Но героят използва любимата си да стигне на последната права, след това я елиминира на теста, наричайки я емелентарна и боклук.

Любо успя да надхитри всички, дори и продуцентите, защото единствен откъсна страниците от дневника си, преди да го изгори и ги скри и през цялото време имаше повече информация от другите. Той открадна временно и анкетите на останалите играчи, заключи се в тоалетната и ги преписа, което също е против правилата. В останалото време ехидно се усмихваше на всички и грубо се заяждаше с всеки, стига да е по-слаб от него, затова на мерника му попадаха жените и Икебаната. Бившият бескетболист спечели нечестно, но явно това е идеалът на българите – хора, които заобикалят правилата, груби,  безцеремонни и на моменти нагли.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Qth4fOdlPww

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Този максимално ме дразнеше с нахалството си. Кой е гласувал пък за него?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *