Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Любо от „Къртицата“ профука сто бона и остана гол като пушка

Любо президентЛюбо , който получи толкова много пари от „Къртицата“, останал без стотинка, разказаха приятелите му. Всичките му планове как ще се отдаде на собствен бизнес и ще направи онлайн магазин отидоха на кино заради Рут.

Певицата завъртя главата му още в предаването, а след това направи аборт и стана негова. Двамата се отдадоха на бурна връзка, пътувания в чужбина, скъпи почивки и нощни клубове.

Вместо да вложи пари в бизнеса си, мачото тръгна по акъла на разглезената певица. Той първо си купи маркови дрехи и захвърли тези, с които влезе. След това си нае апартамент в София, за да е близо до любимата си и близо до станалите му вече любими заведения и нощни развлечения. Разбира се, сметките там плащал той, понеже е кавалер, а тя дама. След като изцоцали неговия хонорар и наградата, Рут започнала да се държи надуто и да страни от него, понеже нямала какво повече да дои.

Въпреки това те ту се разделят, ту се събират, но докато тя се прави на строга учителка и се зъби на останалите в „Музикална академия“, баскетболистът също решил да припечели от предаването.  Затова той почти прекарва времето си там и е коментатор на всичко, което се случва. Малко странно звучи човек, който не разбира от музика да говори компетентно за изпълненията на другите, но пък му плащали някакакви мижави пари и срещу тях той бил готов да се закълне, че всеки певец има ангелски глас или да критикува изпълнението на друг.

Рут вече го е превърнала в послушно кученце и големият мъжага изпълнява всичките й капризи. От самочувствието му пред нея не е останала и следа и той само дето не върти опашка. Иван и Андрей пък му обещали работа  в екипа на Къртицата, но през пролетта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *