Любо Нейков в болница след инфаркта на брат си

0

Любо Н голямаЛюбо Нейков е постъпил спешно в болница след неочакваната смърт на 44 годишния си брат, който почина по време на работно съвещание от масиран инфаркт.

Актьорът се стреснал до такава степен от нелепата кончина на брат си, че веднага след погребението му прилошало и    се наложило да влезе в болница. Той също е хипертоник и вдигнал кръвно от притеснение. Два пъти досега е имал тежки хипертонични кризи по време на снимки и идвала линейка с екип да го спасява. Задъхвал се при изкачване на височини, имал проблеми със сърцето. Въпреки предупрежденията на медиците,   че трябва да намали темпото и да си вземе почивка, той продължавал да снима, да работи до откат, понеже хонорарите били много добри и не можел да си позволи да ги изгуби.

Само за две години Нейков прибра 13 милиона лева за различните си проекти. Вместо да започне да работи по-малко и да си гледа здравето, той с още по-голямо настървение се хвърлил в нови предизвикателства, от които валят пари. Какво ще ги прави тези пари, за какво са му толкова много, мърморят колегите му.

Сега лекарите са категорични. Любо трябва да свали поне 30 килограма, а най-добре 40. Свръхтеглото му заплашва сърцето, пренатоварва го. Ако продължава да се тъпче със същия апетит и да дебелее, те не му гарантират добро здраве. Кръвното му налягане е хронично високо и от претоварване в работата го вдига над 200. Но вместо като Бойко Борисов да залегне в болницата, той остава на снимачнта площадка, от която пък капят пари. Холестеролът също е доста над нормата.

Сериозна диета и сериозна почивка препоръчват медиците. Досега Нейков пиел по 13 хапчета на ден, а сега са му изписани и други.

Наближава Коледа и трябва да се снимат празнични програми и реклами. А от тях падат много пари. Ще видим дебеличкият актьор какво ще избере – парите и постепенното самоубийство, или здравето. Зависи доколко са го стреснали медиците.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/WT-nzusTlwg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *