Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Любо Нейков построи незаконна беседка, комшиите – на нож – с видео

нейковБдителни съкооператори на актьора Любо Нейков разкриха, че в задблоковото пространство на кооперацията, в която живеe, изникнала нова чудесия – уютна беседка, за която комикът разпореждал на работниците, наети от него, как да изграждат. Хората възмутено питат какво специално право ползва актьорът, та си строи собствена беседка в общите площи? Те са възмутени най-вече от това, че само за да налеят основите, работниците са разкопали огромна площ от вътрешния двор на старата триетажна кооперация, в която живее тв звездата.

liubo_neikovРаботниците пък били много недоволни от това, че актьорът Любо Нейков не им дал почивка и не почерпил дори една бира. Още по-недоволни обаче били съседите, които предполагат, че Любо Нейков не е подал молба в общината и разчита на това, че е известен.

Нейков е много харесван актьор

Нейков е много харесван актьор

Беседката е построена на закътано местенце. Така комикът и жена му с бебешока ще могат да си почиват на спокойствие. Съседите едва ли ще посмеят да използват беседката, при положение, че е построена с чужди средства. Интересен факт според тях е, че откакто съпругата на Любо Нейков е родила, не била излизала от дома им. Малката им дъщеричка от няколко месеца не си е показвала носа на чист въздух. Сега дано и тя се порадва на красивата беседка, която татко й е стъкмил за нея и жена си в уютния двор на кооперацията.

Любо Нейков – първият ромски президент на България!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Любо Нейков построи незаконна беседка, комшиите – на нож – с видео

  1. християна димитрова Отговор

    13.06.2011 в 20:42

    Toва е…съседите не могат да спят (клюкарите по- точно),защото не са видяли детето и жената да ги одумат, нямат материал за приказки.А за беседката сигурно всички ще я ползват , но за тях и хубаво да направиш , пак ще е лошо,няма оправия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *