Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Любо Нейков наказвал подчинените с лицеви опори

Любо Нейков

Повече от ясно е, че нещата с балерината на Любо Нейков не вървят добре, защото напоследък актьорът и командир на „Комиците” отново се вкиснал и за пореден път започнал да тероризира подчинените си. Досущ като бившия си началник Слави Трифонов, той налагал санкции дори и за най – малкото нещо, но вместо да удържа от хонорарите на виновните, той ги карал да правят лицеви опори за наказание.

Особено тежко си изпатил Васил Драганов, който бил принуден да помпи, докато му се завие свят. В интерес на истината обаче, вината си била изцяло негова, защото здраво се изложил по време на спектакъл от лятното турне на комедийната трупа.

Любо Нейков и балерината

Преди един от скечовете, Васко трябвало да се изтъпанчи пред публиката, за да представи другите участници в представлението. Когато обаче излязъл на сцената, ненадейно се сковал като пълно дърво и започнал да си забравя репликите. Освен че не се сещал какво трябва да каже, се държал супер неуверено и дори заеквал от притеснение. Това станало цели три пъти.

Зад завесите Любо Нейков буквално издивял от притеснение и почервенял като морски рак на скара. Въпреки че публиката в залата отвън се спуквала от смях, той буквално бил в прединфарктно състояние и станал на кълбо от нерви. След края на представлението Нейков награбил Васил Драганов и му наложил жестокото наказание от двадесет лицеви опори на всеки кръгъл час, до края на денонощието.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=EGvWGJRSnjY

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *