Любо Нейков купува нов кантар

0
Любо Нейков

Началникът на „Комиците” Любо Нейков от няколко дни изпаднал в сериозно затруднение, защото не можел да си намери домашен кантар, който да мери повече от 120 кила. Популярният актьор безуспешно обикалял из големите търговски вериги, но усилията му останали напразни. За това алармираха бдителни граждани, които по една или друга случайност се засекли с него по магазините.

Според хора от екипа на Комиците, техният тартор предприел трудна диета за отслабване преди около седмица, защото теглото на тялото му в момента прехвърляло повече от 130 килограма. Това го затруднявало изключително много в настъпващите жеги и не можел да върши работата си много добре.

Комиците

Към новия хранителен режим го подтикнали и специалисти по сърдечно – съдова хирургия, които го предупредили, че излишните килограми могат да му докарат някой и друг проблем. Това, съчетано с непрекъснатите нерви по овладяването на непокорните и своенравни артисти от екипа на „Комиците”, като нищо можело да го думне с един инфаркт и без време да прекрати кариерата му.

Кантарът трябвал на Нейков, за да следи изкъсо развитието на новата си инициатива по отслабване. Негови приятели го посъветвали да си купи електронна везна, защото тя няма ограничени в килограмите, но той по типичния за него агресивен начин отсякъл, че има довери само на старите уреди.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=VChYCvHJxqk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *