Любо Ганев свидетел на гангстерското меле в Какао Бийч

1
Любо Ганев
Любо Ганев присъствал на мелето в Какао Бийч

Волейболната легенда Любо Ганев е станал свидетел на мелето в клуб „Бедрум“, Какао Бийч. В интервю за Канал 3, бившият национал разказва  какво се е случило.

Според Ганев, след като хората на Митко Каратиста и сводници от Сливен са се сбили, след това е имало и стрелба. По думите на Любо са се чули няколко изстрела, които били предупредителни и във въздуха. Той е помолил хората на Каратиста да приберат оръжията, за да не стане някоя беля, но разгневените гардове не са се вслушали в съвета на волейболиста. Според официалните данни има 1 прострелян мъж, а няколко са в болница с тежки наранявания.

По данни на друга очевидка, първоначално Димитър Спасов – Каратиста си е стоял спокойно на сепарето. В клуба е имало и хора на Златко Баретата, които охранявали „Бедрум“. На масата на Каратиста се е настанил сводник, познат като Сливенския. Не след дълго, между двамата е започнал скандал, Сливенския побеснява и лисва чаша с водка в лицето на Димитър Спасов. Тогава той вади пистолета си, стреля няколко пъти във въздуха, а след намесата на гардовете е станало като в екшън филм. Навсякаде са хвърчали маси и столове, а паниката между клиентите на заведението е била неописуема. Цялата дандания е продължила не повече от 10 минути, но това е било достатъчно да пострадат доста хора.

Преди 2 години, името на Димитър Спасов – Каратиста беше замесено в бизнеса с проститутки и публични домове, а може би това е причината за проблемите със Сливенския. Полицията разследва и се очакват още подробности.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *