Любо Ганев се точи на Памела Андерсън

0

Волейболистът Любо Ганев обичал жените по принцип и нямал предпочитания за косата, височината и други природни дадености. Поне така е написал в сайт за запознанства и намиране на скеспартньори, в който има регистрация от три години.

Мотото му е «Обичам живота», а за партньорката е написал, че трябва да е красива, но външността съвсем не е всичко. Явно набляга и на вътрешността. Колко дами е свалил чрез сайта, няма как да се доберем до брояча му, но огромният диапазон, който е поставил за ръст, възраст, цвят на косата, очи, душевност предполага, че са доста. Спортистът е пропуснал чернокосите, но според слухове нямал нищо против и този цвят и не отказвал на хубавелки – чернокоски. Той си търси агресивна партньорка, обаче да не е конфликтна.

 Според бройката на завоеванията му в реала партньорките му наистина не са лишени от агресивност, особено Златките. За ВИП Брадъра баскетболистът споделил, че няма нищо против да прави секс пред камерата, но щял да се опита да пробва пред публиката групов. Кои е заплюл за групата, той не споменава, но в къщата ще има достатъчно дащни и разкрепостени дами и нищо чудно да го видим в ролята на полов змей. Пред свои приятели споделил, че първо ще пробва Памела Андерсън дали поддава. Тя ще стои малко, затова е и първата му цел. Любо я харесвал отдавна и нямал нищо против, че малко е попрехвърлила годините. Явно Ганев ще играе ролата на сваляч в риалитито и дамите трудно ще му устоят, защото е чаровник. Но дали ще се решат да стигнат докрай, тепърва ще видим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3PHhBPyuhRw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *