Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Любо Чука става будист?

Любомир Симеонов - Любо Чука

Любомир Симеонов – Любо Чука

Любомир Симеонов – Любо Чука, вече не е сред авторитетите в престъпния свят, научихме от негови приятели спортисти. Информацията се потвърждава и от източници в МВР, които следят изкъсо всяка стъпка на двуметровия гигант.

Чука е бивш бодигард и най-доверено лице на наркобоса Христофорос Аманатидис – Таки, който избяга от България и се издирва от Интерпол.

След изчезването на Таки бодигардът му Любо Чука бе разследван за участие в престъпната група за разпространение на наркотици. Той дори беше прибран в ареста за кратко заедно с Камен Куката, Кирчо Руския и Антон Калчев – Тони Застраховката. Чука обаче започна кариера в ММА боевете а отскоро е и собственик на спортен клуб в София.

Любомир Симеонов - Любо Чука монаси будисти тигърЛюбомир Симеонов започна да чисти имиджа си на бандит преди две години, а днес е на път окончателно да се раздели с лошата слава. Научихме от сигурни източници, че Чука е отказал на голям бос да поеме личната му охрана и да командва и координира десетина мутри без особени способности в ръкопашния бой.

Докато е охрана на Таки, Чука се е специализирал в опазването на мишени. Христофорос Аманатидис е един от първите родни босове, който използва т.нар. бронирано одеяло, което се разпъва от бодигардовете му от двете страни и обхваща пътя на боса от джипа до входа на сградата, където влиза. Освен това Таки е разчитал на бодигардове, които не са само планини от мускули и респектиращо здрави, но и имат умения в ръкопашния бой и стрелбата.

Както бе писано преди няколко месеца в пресата, Любо Чука вече отърва обвинението като част от наркогрупата на Таки, но е отказал да натопи приятеля си, който се издирва. Една от причините е, че никой не се е осмелил да даде показания срещу него и да го уличи в престъпления, факт е обаче, че Симеонов окончателно е скъсал със съмнителни бизнеси. Той осъзнал, че по-добре да е жив, но малко по-беден и да се радва на децата си. Напоследък дори станал прекалено суеверен и набожен. За това роля изиграло и посещението му в източна страна, където общувал с монаси будисти.

През годините от оттеглянето на Таки от България Чука е търсен първо от Маджо и друг голям бос на СИК, а последното предложение, което е отхвърлил, е от едър бизнесмен, също със съмнително минало.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *