Любо Чука се предаде в полицията

0
Любомир Симеонов - Чука

ММА боецът Любомир Симеонов – Чука се е предал доброволно в полицията, след като разбрал, че го търсят. Соченият за един от най – доверените хора на кокаиновия крал Таки Симеонов е отишъл доброволно в службите, придружен от своя адвокат. Новината съобщи шефът на дирекция БОП Станимир Флоров.

От полицията припомниха, че Любо също е бил сред издирваните по време на специализираната операция от преди няколко дни, при която бяха задържани четирима от доверениците на Христофорос Аманатидис – Кирчо Руския, Камен Балбузанов – Куката, Антон Калчев – Застраховката и Кирил Муртов.

Любомир Симеонов - Чука

От тях четиримата в ареста остана само Кирил Киров – Руския, който попадна под подозрение, че е участник в комплот за убийство на полицейски служител и прокурор.

След като Любомир Симеонов се предал доброволно на властите е прибран зад решетките за срок до три денонощия и е обвинен като участник в организирана банда, занимаваща се с разпространение на опиати. Любо Чука е сочен като прекият ръководител на „бандата на чуковете”, които гърчели непокорните дребни дилъри, опитващи се да правят дъмпинг на Таки. Журналисти припомнят, че братът на Любо Чука – Славчо, беше разстрелян през 2004 година в района на булевард „Пушкин”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=DiL2K8lG0gc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *