Любен Дилов пак се издъни: Мразя „Една българска роза“!

0

Любен ДиловТова не е песен, това е едно неясно патриотично и дълбоко партийно песнопение което кой знае защо е останало в музикалната ни история.

Паша Христова не е певица. Тя е обикновена работничка, всеки го знае. Харесали са я как пее и са я бутнали напред, а после са внушили на българите, че това е върхът на песенното изкуство. Разбира се, аз съжалявам за това, че Паша загина толкова нелепо при самолетна катастрофа и може би затова песента е героизирана. Но лично аз я мразя, не я слушам никога, не се изпълвам с разни патриотични чувства, като я чуя случайно и даже не разбирам, защо я фаворизират толкова, изфъфли от стола си в журито на „Като две капки вода“ Любен Дилов-син. магардич

Това е песен на една партия в България – допълни гневно той и предизвика шум в залата. Наложи се Хилда Казасян да му обяснява за достойнствата на гласа на Паша, а Магардич Халваджиян да допълни, че песента си е много добра за времето, в което е създадена и фактът, че е оцеляла до днес, че много хора все още я харесват, я прави уникална. Спорът между оценяващите беше излишен.

Ако Дилов много държеше да подчертае партийните си пристрастия и омрази, то не беше точно подходящото място – сцената, от която го направи. Той даже даде по-ниска оценка на Мария Игнатова, на която се беше паднала песента по жребий и тя просто трябваше да я изпее. Снощното избухване на Дилов окончателно го нареди в класацията – най-голямото недоразумение в журито на „Като две капки вода“. На всеки лайф той упорито доказва, че не разбира от музика, сценично поведение и имитации. Бърка имитирането с истинското произведение, изказва се негативно за представилите се добре и хвали тези, които не са били стриктни докрай. Често се изказва неподготвен и не на място и не за пръв път зрителите се питат в качеството си на какъв специалист е в журито, или просто за някой лев хонорар е готов да бъде жури на каквото го поканят и който го покани. Няма да се учудим, ако утре започне да коментира футболен мач, или да анализира икономическата криза, иронизираха го зрители в коментарите си. А „Една българска роза“ е класика и никой не може да я махне от мястото й във вечните песни на България, написаха други.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/pMDwiDLzh4w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *