Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Люба Кулезич се мести в Тв. 7, Мадам В. я сменя в „Нова“ – видео

velevaВалерия Велева пак бързо се презастрахова с нова работа, след като през изминалата седмица беше понижена от длъжността си отговорен редактор на отдел „Общество” в „Труд”. Уволнението беше тежък удар за несменяемата Мадам В. и тя се нахвърли върху новите собственици на вестника с обвинения, че искат да променят политиката на изданието.

Така, след дълги години отсъствие от малкия екран, Велева най- после ще се върне към старата си тръпка – телевизията. Люба Кулезич пък реши да напусне „потъващият кораб” на Нова и да се премести в Тв. 7, която

Люба Кулезич отива в телевизията на ГЕРБ - Тв. 7

Люба Кулезич отива в телевизията на ГЕРБ – Тв. 7

разполага с доста по- голям финансов ресурс.

Тв. 7, която вече е известна като телевизията на властта, събра на едно място най- големите „слагачи” на управлението на Бойко Борисов, начело с Николай Бареков. Люба Кулезич идеално ще се впише в политиката на медията със възхвалите си за Бойко, Цветанов и СИЕ. Кулезич ще разполага с цели три часа в Тв. 7 да просвещава зрителите и да проповядва правата вяра – в ГЕРБ.

Валерия Велева, от своя страна, е също толкова компрометирана, колкото и съперницата си Кулезич. Преди година, журналистката от „Труд” беше изобличена от бившият си покровител Ахмед Доган, който

Лора Крумова има шанс да накаже компрометираните си колежки

Лора Крумова има шанс да накаже компрометираните си колежки

в отворено писмо до Мадам В., я обвини в рекет.

Големият победител от титаничният неделен сблъсък между гранд- дамите Велева и Кулезич, по всяка вероятност ще се окажат БТВ и Лора Крумова. Бившата водеща на сутрешния блок по „Нова“ е доста по- умерена и избягва демонстрации на силна политическа привързаност. Но най- важното – Лора Крумова не е компрометиран журналист.

Люба Кулезич дебютира в Тв.7 като гост на магарето Марк О селски. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *