Люба Кулезич: Едва не ослепях!

0

Люба Кулезич раненаЛюба Кулезич продължава лечението  след като беше пребита от непознат мъж миналия петък. 

Сега тя  е в болница на свободeн режим, правят й  процедури и всеки ден й вливат системи с различни лекарства. Лeкарите й казали, че лечението няма да приключи и другата седмица. Те смятали, че ще отнеме близо месец, защото част от нараняванията на главата й са сериозни. Засегнат е и очният нерв и от удара едва не се стигнало до отлепване на ретината.Люба

Щях да ослепея, вайка се журналистката, която не знае или не иска да каже кой я нападна посред бял ден в София. Тя споделя, че известно време виждала с окото си само размазани силуети и сeриозно се изплашила, че ще си изгуби зрението. Натъртени са челюстта и челото й, но синините вече са започнали да променят цвета си.

Оказа се, че имам здрава глава, похвали се тя. Когато нападателят я съборил на земята, тя инстинктивно започнала да вика помощ. Чак сега осъзнала абсурда на този вик. Живеем в такива времена, че рядко някой се притича на помощ, повечето се правят на слепи и глухи, каза тя. След което заяви, че денем се лекува, а вечер ходи на протестите. Което звучи доста абсурдно, защото би трябвало да пази леглото и себе си. Но Кулезич не крие пристрастията си към ГЕРБ и вечния си събеседник Цветан Цветанов и го подкрепя всячески да се върне на власт, та да си го кани в предаването.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *