Луксозен дебелариум обяви фалит

2

Който иска да отслабва в изискана обстановка и по лекарски надзор, вече трябва да зачертне от тефтерчето си дестинацията Свети Влас. Широко рекламираната преди време диета на д-р Славов, който е ученик на Лидия Ковачева, претърпя фиаско.

Млякото, комбинирано със зеленчуци, не се хареса на трътлестите българи. Дори чужденците не издържаха да мрат от глад в обстановка суперлукс. Центърът „Vita Mores“, който се появяваше във всяка дипляна в чужбина и рекламираше здравословно отслабване, постепенно загуби клиентелата си. Въпреки здравословния климат, близостта на плажа, шикозния ресторант, в който се сервираха предимно марули и големите промоции, клиентите решиха, че се харесват и дебели. А ако решат да смъкнат някое кило, да го направят при д-р Емилова.

В момента тузарският хотел, заедно с ресторанта се продават от съдия-изпълнител. Сумата, на която е оценен комплексът, е 2 милиона лева , но мераклиите могат и да наддават. В кризата трудно се намират мераклии, но се говори, че несебърски бос е хвърлил око на имота и смята да не наддава, тъй като едва ли ще има конкуренция. Стопаните на дебелариума сключили два лоши заема и го ипотекирали. Сега обаче не могат да погасят вноските и имотът попаднал в ръцете на съдия-изпълнител. Той се продава с цялото оборудване – легла, пердета, дори стая да гимнастика, но новият му собственик едва ли ще го ползва катo център за здравословно отслабване.

Виртуален дебелариум. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *