Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Лукойл“ си връща лиценза, ако не съди митниците

"Лукойл" си връща лиценза

„Лукойл“ отново ще се сдобие с лиценза си в средата на този месец.  Това обаче ще стане факт само, ако „Лукойл“ се откаже от съдебния иск, който заведе срещу  Агенция „Митници“. Ако „Лукойл“ не се възползва от офертата,  ще трябва да му се състави нов лиценз, което естествено ще отнеме по – дълъг времеви период. Припомняме ви, че рафинерията загуби лиценза си в края юли миналата година и би следвало да спре производството си.  Съдът обаче отнеми решението на Агенция „Митници“ и даде зелена светлина на „Лукойл Нефтохим“ да продължи своята работа, докато спорят с митниците.

Ваньо Танов отрича срещу Агенция "Митници" да има заведено дело…

В отговор на действията от страна на Агенция „Митници“ рафинерията също внесе съдебен иск. Директорът на Агенция „Митници“ Ваньо Танов обаче  отрече срещу поверената му институция да има заведено дело, тъй като те били изключително изрядни с действията си спрямо рафинерията. Танов уточни, че противно на становището на „Лукойл“ той никога не си е  позволявал да издава каквато и да е било държавна тайна.

Директорът на Агенция „Митници“ констатира още, че  е оповестил само информация относно наличните запаси гориво, които сме длъжни да представим пред ЕС.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *