Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Луиза и Явор замалко да потопят катер

Явор Бахаров и Луиза Григорова

Явор Бахаров и Луиза Григорова

Явор Бахаров и Луиза Григорова една не причиниха злополука във Варна по време на фестивала „Любовта е лудост”. Нашумелите актъори извадили извън релси организаторите на фестивала. Двамата явно са се взели много на сериозно тъй като  си позволили да закъснеят порядъчно за традиционната разходка с корабче из Варненското крайбрежие.След известна доза,  изнервящо чакане организаторите се отказали да си губят времето и поели на ежегодния круиз с останалите участници и гости.
След 15 минути обаче корабчето било догонено от Явор и половинката му, яхнали катер на червения кръст. Оттук започнала и истинската драма според присътващите. Бахаров и Луиза се приближали прекомерно до корабчето и рискували да го блъснат предвид силния вятър и големите вълни. След като всяли порядъчно количество паника със своята фамозна поява, присъща на звезди от техния ранг.

Явор Бахаров И Луиза Григорова

Явор Бахаров И Луиза Григорова

Криво ляво катерът се скачил към лодката и Явор се докопал до палубата . Луиза Григорова обаче била адски изплашена и изпаднала в нервна криза и се наложило да бъде пренесена от екипажа на ръце до палубата. Спектакълът на младите актъори коствал един час на техните колеги и редовните пътници. Да се чуди човек длъжни ли са им с нещо хората на Григорова и любовта й ,че да им развалят разходката. Този ден вълнението в Черно море било изключително високо и за пръв път от 19 г. круизът се провел във Варненското езеро, а не в морето.
Злощастната ситуация бързо била забравена и Явор и Луиза бързо започнали да позират за снимки. Сред пътниците имало и други млади актъори като Александра Сърчаджиева, Иван Ласкин и детето им, Ивайло Захариев, както и ченгето от „Под прикритие’. Поведението им обаче било далеч по – земно и уравновесено. Предната вечер, Бахаров останал верен на стила си на момчето извън закона все пак наскоро бе хванат с трева. Този път порядъчно пийнал, паднал зад бара и отново всял смут сред участниците и гостите на иначе прекрасният и спокоен международен филмов фестивал „ Любовта е лудост”.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *