Луиза Григорова яла пердах от Явор Бахаров

1
Явор Бахаров и Луиза Григорова

Звездите от „Стъклен дом” Явор Бахаров и Луиза Григорова се скарали и сбили в столична кръчма пред очите на сащисаните клиенти. Първа посегнала Луиза, която ядосана от нещо си зверски зашлевила своя колега, който не останал длъжен и й чукнал една силна масльонка по носа. За инцидента разказват вбесени от произвола на младите актьори очевидци, които на секундата извикали полиция.

Според показанията на възмутените до дъното на душите си граждани, Явор и Григорова нахълтали в заведението с цял куп свои приятели. По всичко си личало, че идват от друга кръчма и в тази просто искали да ударят още по едно. Подпийналият Бахаров накървавил погледа, след като решил, че някакъв чичо го гледа лошо. Станал и с походката на пиян моряк се отправил към човека, за да го бие.

Луиза Григорова

Луиза се хвърлила да го спира, което предизвикало съответна реакция от разярения побойник. Той й отвърнал да си гледа работата, след което продължил да се натиска към нищо неподозиращият гражданин. Вбесена до краен предел от съпротивата на колегата си, Григорова му тряснала един шамар, който само за миг го накарал да се освести.

След секунда обаче алкохолът отново оказал въздействие и Яворчо на свой ред надънил един в лицето на симпатичната си колежка. В този момент гардовете на барчето усетили, че става нещо нередно и без много приказки, натирили побойниците навън, където вече ги чакала патрулна кола с белезници.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=D1_Na6AUcqg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. О Бахри, как искам да си помислиш , че те гледам лошо, ще ми оправиш деня чесно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *