Луд скандал в Брадъра! Чернев: Мира, ти си демон в бг политиката!

1

Мира и ПламенТи си демон в българската политика, ти си петното, което трябва да се изтрие оттам веднъж завинаги – избухна Павел Чернев  срещу Мира Радева, когато Големият брат разкри какви ги е говорил зад гърба й.

След като искаш, ще ти го кажа в очите. Ти раздаваш картите в България, ти определяш кой ще управлява и  манипулираш с процентите. Задникът ти е толкова зяпнал за пари, че няма значение кой бута пачките вътре, важното е да влизат. Да! Заставам си зад думите. При мен са идвали политици, които казват – иди при Мира и тя ще ти качи процент и половина, може и два. А след това хукваш по телевизиите и започваш да обясняваш как еди коя си партия тръгва напред, как печели все повече одобрение, как хората искат да я подкрепят. Не се ли усещаш, че така манипулираш избирателите, защото те ти вярават?

Ама, Павка, ходя по телевизиите, защото ме канят, реши да разясни отношенията им насаме социоложката.  На теб пари например искала ли съм ти? Че как ще ми поискаш, като знаеш, че нямам, отряза я националистът.Пламен прегръдка Пък и не съм идвал на крака при теб, няма и да дойда. Аз искам истински избиратели, не социологически проценти.  А като зная пък колко пари взимаш, как да ги намеря?

Социологията е точна наука. Дай да не се караме. Нищо не съм манипулирала, запридумва го тя. Не си манипулирала ли? Ами онези 13 процента за ГЕРБ от небето ли ти паднаха? Тогава и колегите ти не те изтраяха и скочиха върху теб. Така показваше извадката, аз какво съм виновна, опита с добро Радева. Че къде я прави тази извадка? В някое министерство ли? Хайде, моля ти се, всички политици те знаят, всички ти говорят зад гърба. Ама, Павка, те си говорят, но нищо не могат да докажат, пак го замоли Мира.

Там е проблемът я. Нищо не могат да докажат, защото парите се дават на ръка и не се отчитат никъде. Големите пари. А малките си ги отчиташ. Не се ядосвай, не се пали, че ще вдигнеш кръвно. Дай да се прегърнем, отстъпи Мира. Чернев, който беше добил цвят на прясно сварен рак и който наистина има проблеми с кръвното, въздъхна тежко. Добре. Дай да се прегърнем!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oO-mz05e84s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *