Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Луд фен облиза обувката на Галена

Галена1Галена напълно сбъдна перверзните фантазии на свой фен, докато пя в пловдивско заведение, съобщиха сашардисани свидетели. Купонът се течал, както си му е редът, певицата пеела на сцената, а около нея подскачали тълпа младежи, кълчейки се на всички посоки, все едно участват в „Денсинг старс“.

Още след първото питие обаче ентусиазиран младеж се прострял на земята зад певицата, пропълзял до краката й и усърдно взел да ближе токчето на обувката й. Галена изпищяла като буйна кобилка, дали от страх, дали от ужас, дали от страст, никой не знае. Галена по сутиенВ това време лудият почитател успял да й излиже целия дванайсетсантиметров ток и да преглътне доволно. След което затанцувал около нея като победител.

Случката малко смутила по-трезвите в клуба, но другите бурно я аплодирали. Галена решила, че няма нужда да прави проблем от нелепата идиотщина и продължила да пее, все едно нищо не е станало. Но през цялата вечер дебнела бдително дали няма още превъртели фенове, които ще поискат да си откъснат парче от роклята й или не дай боже да й отмъкнат целите обувки и да я оставят боса. От персонала учтиво се осведомили ходила ли е с тези обувки навън и какво заплашва странния фен, но тя отговорила, че са много скъпи и не излиза с тях по улиците и ги пази само за сцената. Така че младежът е погълнал малко сценичен прах и нищо повече.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *