Ловци отстреляха две магарета, един кон, трима роми и девет колеги

1

ловПо данни на Центъра за демографска политика у нас равносметката от ловния сезон в България е повече от обезпокоителна. Ловците са успели да отстрелят известно количество диви прасета, зайци, гургулици, патици и фазани, но в бъркотията са убили и две магарета, един кон и трима роми.

Не е ясно конят и магаретата с какви диви животни са сбъркани, ромите още повече. Още по-ужасяващото е, че авджиите са се стреляли помежду си. Девет са простреляните, а няколко от тях починаха. лов1Учените от центъра са изпратили писмо до президента Росен Плевнелиев с молба ловът в България да бъде забранен, докато практикуващите го се научат да стрелят само по диви животни. Аргументите са, че при голямата демографска криза у нас този нелеп начин да се избиваме един друг е просто варварски. Извън официалното писмо специалисти добавят, че пишман-ловджиите в страната са нараснали и всеки може да си извади ловен билет, дори да не знае как се държи пушка. Участвали в такива приключения пък разказват, че ловните дружинки си правят вечерта оргии, пият до зори, а после със замъглено съзнание хукват из гората и целят всичко, което мърда. Даже си носели пиене в джоба, за да се подкрепят в дебненето на дивеча. Не спазвали никакви правила за безопасност и стреляли един срещу друг, а ако между тях минавал заек, той спокойно си продължавал пътя. Ако цял ден не уцелят нищо и случайно не гръмнат и себе си, те продължавали запивката в хижата, като мятали тлъсти купешки пържоли на скарата, а сутринта отново хуквали да дебнат дивеч. Понякога при разпасаните мъжки компании пристигали студентки на повикване уж да шетат около огъня, докато мъжете са на лов. Най-фрапиращият случай бил, когато похотлив мъж си поръчал от каталог две девойчета да го подкрепят в ловния уикенд, но едното се оказало собствената му дъщеря. Този случай бързо бил потулен. А какво се е случило в семейството на ловеца също не се знае.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1CwBZUjthD4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Но нали ходят с отразителни жилетки, авджиите, как да не се виждат? Аз ушите на заек в люцерна виждам, нищо че съм почти кьорав от ядове и ГМО и заварки, но пък отразителна жилетка да не видиш…тия са пияни до козирката иначе няма логика…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *