Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ловецът на пияндета Митко Маджаров: Разгонен травестит едва не докара инфаркт на пияниците в отрезвителя!!!

pian-1Митко Маджаров е най-стария служител в пловдивския отрезвител. За 30 години е прибрал от улицата хиляди закъсали пияндета. Дългогодишната му практика е низ от весели и екстремни случки. Фиркан студент по право агитирал пиянките в приюта да вдигнат въстание. Но никой от колегите му по чашка не могъл да стане от леглото. В знак на протест младежът смъкнал гащи и се изходил в средата на стаята. Пиян до козирката лекар уверявал служителите на отрезвителя, че до един са болни от рак. А малко преди да повърне им доверил, че само той може да помогне. Жаден за любов и  водка травестит пък замалко не докарал „пияните тояги“ до инфаркт… Цяла нощ обикалял леглата на спиртосаните и им отправял неприлични предложения. Не по-малко палава се оказала и една 19-годишна тийнейджърка, която колеги на Митко забрали от заведение до Централна гара. Алкохолът раздвижил хормоните й и момичето се съблякло дибидюс. След което се зарекло да  съди pian-2служителите за изнасилване. При нас са лежали още елитна пловдивска манекенка, „братовчед” на Бойко Борисов и „Президента на България“, изброява Маджаров. Само пред „Скандално.нет” „ловецът на пиянки“ склони да се изповяда:

Най-веселия пияница, който някога съм прибирал в отделението, беше попа на една пловдивска църква. Намерихме го проснат в квартална градинка. Омотан в расото си мязаше на същински батман. Като го качихме в колата обаче се посъвзе и почна да ръси бисери. С нетърпящ възражение тон каза да го откараме до някаква кръчма, където го чакал приятеля му поп Станчо. Щом му отказахме, почна да ни навива, че там имало леки мадами, можел да ни уреди. Даже се зарече да ни плати двойно. Явно халюцинираше, че е в такси. Същинския купон настъпи, като го настанихме в отрезвителя. Духовникът почна да пее с цяло гърло църковни молитви. Като зърнаха ревящия божи служител останалите пияници решиха, че някой в отделението е умрял и взеха да се кръстят Скоро обаче попа смени репертоара с най-новите чалга хитове и духовете се успокоиха. Цял час чернодрешкото мята гюбеци и рева като магаре. И никой не успя да го озапти.

Много ни озори и 25-годишния студент по право Емил. Беше още преди 10-ти ноември. Младежът се pian-3насмукал с литър и половина огнена вода, но въпреки това не припаднал. Уникален чешит! Още от вратата на отрезвителя взе да ни обижда, че сме долна фашистка паплач, а той видите ли, бил партизанин. Сложихме го да си легне, но посред нощ от отделението се разнесоха викове. Влизаме и що да видим: Нашия човек клекнал в средата на стаята и невъзмутимо си ака. Фекалната акция на студента била протест срещу останалите пиянки в стаята. Цяла нощ младежът агитирал да вдигнат въстание и превземат отрезвителя. Обаче никой не му се вързал.

Трагикомичен беше случая с един 46-годишен лекар. Като повечето ни „клиенти“ и той щом дойде на себе си, взе да протестира, че мястото му не е тук. Понеже не го пуснахме, почна да плаши, че всички до един сме болни от рак. Каза, че познавал по очите. Толкова беше убедителен, че един колега му се върза. Няма да съ плашиш, шъ тъ управъ с чай от мащерка и мастика. Иди купи една мастика, каза му пияния доктор малко преди да повърне. И всички разбрахме, че блъфира.

Най-необичайния посетител в пловдивския отрезвител за всички времена обаче е травеститът Мари. Пил цяла нощ с нежните си събратя в гей-бар „Калигула“ и призори паднал под масата. Колегите го домъкнаха, както се носи труп. Беше целия вдървен. Но гримът, перуката и роклята му си бяха на мястото. Призори младежът в чорапогащи обаче изтрезня. И за събратята му по легло настъпи мор. Без да го усетим, се разшетал из отделението и почнал да се натиска на пияно-лежащите. Шептял им нежни думи на ушенце и даже ги попипвал тук-таме. Никой от спиртосаните не посмял да гъкне, понеже макар и с ранима душа, травеститът Мари- Марин е бабанка- висок близо 1.90 и тежи към 100 кила. Усетихме какво става едва когато един от пиянките се развика. Влязохме в момент, когато разгонения „траверс“ се готвеше да го дари с орална ласка.

Не по-малко палава беше и една 19-годишна тийнейджърка, която прибрахме от Централна гара. Взехме я отpian-4 претъпкано заведение, по сигнал на собствениците. Щом понечихме да я изведем обаче мацката се заинати. Кукна на земята и при всеки опит да я вдигнем крещеше истерично, че я изнасилваме. За да е по-убедителна даже почна  да къса скъпите си маркови дрехи. Голям цирк стана. Измъкнахме я как да е. И право в изтрезвителя. А там мацето коренно се промени. Изведнъж стана така любвеобилна, че почна сама да сваля дрехите си. Докато се усетим, беше останала дибидюс гола. Настанихме я в отделна стая и я вързахме за леглото да не буйства. Ако я бяхме сложили при останалите пияндури в отделението, щеше да стане мазало.                                                                           Забавен беше и един 58-годишен дърдорко, който намерихме проснат пред елитно заведение. През целия път до приюта тоя ни убеждаваше, че е президента на България. Първанката съм го сложил за параван, вика. Аз съм истинския, ама се крия. Щото комшията Гошо ми е дал 100 лв. на заем и разбере ли, че съм Президент, ще си ги иска.

Веднъж пък клиент ни стана някакъв бизнесмен средна ръка. Само за час настроението на тоя мъж прекоси всички възможни пиянски фази. Първо помоли да му купим бутилка червено вино. Имал повод да почерпи. Като му отказахме, почна да плаши с Бойко Борисов, който му бил първи братовчед. После ни каза, че ако го пуснем да си ходи, ще ни даде половината си фирма и ръката на дъщеря си. Накрая измъкна от джоба си автобусен билет и ми го връчи с думите: На, да се почерпиш!

Истински фурор предизвика преди време визитата на пловдивска манекенка. Макар и пияно, момичето се държа на положение. Не повърна нито веднъж. А на сутринта дойдоха да си я приберат родителите й.

По традиция най-много клиенти в отрезвителя има по Нова година и коледните празници. Тогава приюта буквално се пръска по шевовете, а алкохолните изпарения се разнасят из целия район. Именно по празниците нашенецът си отпуска душата и кесията за някоя друга стъкленица фалшива шльокавица. И белята става.

Сред най-редовните посетители на алкохолния приют е 68-годишната баба Петя. Женицата е бивша счетоводителка и целия персонал много я обича. Не минава и седмица без баба Петя да бъде донесена или извозена при нас. Досега е лежала точно 29 пъти. Най й е драго да си маха главата с коктейл от ракия и мента. Тя е безкрайно кротка и самотна жена. Навремето пиеше, заради проблеми с мъжа й. Той обаче отдавна почина. Съмнявам се, че напоследък се напива, за да има повод да се срещне с нас. Понеже ни посещава редовно, я имаме за доверен човек. Докладва ни ако някой от пиянките прави поразии. Даже й дадохме шкафче, да си държи принадлежности от първа необходимост.

Най-масовото посещение в приюта беше миналата година. Тогава приехме наведнъж 7 роми. Натровили се с цар-кирово менте на някаква циганска сватба в „Столипиново“.  И понеже в токсикологията нямало места, ги докараха при нас, спомня си Маджаров.  skandalno.net


Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *