Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ловецът на пияндета Митко Маджаров: Адвокат облада клошарка в пловдивския изтрезвител!

pian7Митко Маджаров е най-стария служител в пловдивския изтрезвител. За 30 години е прибрал от улицата хиляди закъсали пияндета. Дългогодишната му практика е низ от весели и екстремни случки. Фиркан адвокат се прехвърлил при съседката си по легло-  клошарка, и пред слисаните служители заформил с нея луда секс оргия. Пак в отрезвителя пловдивска поетеса намерила любовта на живота си в лицето на   известния столипиновски алкохолик и побойник Цеко-циганина. В пияндурския приют са попадали и известни личности. Истински фурор сред персонала предизвикала преди години пияната Катя Паскалева. Единствено за /skandalno.net/ „ловецът на пиянки“ склони да направи своята изповед. Ето я:


Най-веселия пияница, който някога съм прибирал в отрезвителя беше един пловдивски адвокат. Намерихме го проснат пред елитно заведение. Като го качихме в колата обаче се посъвзе и почна да ръси щуротии. Първо се поинтересува

петък ли сме или вторник. После каза, че компанията ни му е приятна, но за съжаление се налагало да ни остави на следващата пряка. Като видя, че номерът му няма да мине взе да плаче и да се жалва, че е бедно сираче. Същинския купон настъпи когато го настанихме в отрезвителя. Почна да пее и да мята гюбеци. Едвам го сложихме да легне. Посреднощ обаче от стаята на „пиянките“ се разнесоха неистови пъшкания. Завтекохме се да проверим и що да видим: Нашия човек се прехвърлил при съседката си по легло- 50-ина годишна клошарка, и се съвокупява с нея. Оная- мъртво пияна, не усеща нищо, а той клати ли клати…

Забавен беше и случая с пловдивска поетеса, известна с любовта си към чашката. Намерихме я кьор-кютук пияна, заспала на една пейка в Градската градина. Същата вечер бяхме настанили в отрезвителя и изтъкнатияpian5 градски алкохолик Цеко- циганина. Още щом го видя фирканата поетеса се лепна за него. Така се увлече, че даже сравни дрипавия ром с Байрон. А след половин час вече го целуваше и

твърдеше, че е любовта на живота й. Помислихме, че пиянското й увлечение ще се изпари до сутринта, но не би. Преди да напусне заведението тя му остави телефонния си номер.

Най-редовния посетител в отрезвителя и любимец на всички служители беше бай Георги- дюлгера. За разлика от останалите пияндури той се наливаше по принуда. 60-годишния мъж беше строител. Нямаше ни дом, ни семейство и отрезвителя беше единствения му шанс да спи на топло и чисто място. Затова най-редовно удряше две ракии и правейки се, че залита влизаше в алкохолния приют като у дома си.

По-късно бай Георги се ожени в едно близко село и спря да ни посещава.

Веднъж ни повикаха от една кръчма в Стария град да приберем млада жена. Госпожицата се беше натаралянкала до козирката с коктейл от всевъзможни спиртни напитки. Помъкнахме я с колегата към изхода, а оная се нахвърли да ме целува. В колата пък почна да си съблича дрехите. И като се завъртя един омагьосан кръг-ние я обличаме, тя сваля. Докато стигнем изтрезвителя мацето беше останало само по организъм и бикини. Настанихме я в отделна стая. А я бяхме сложили при „пияните тояги“ в отделението, а щеше да стане мазало.

Наскоро пък един таксиджия ни докара сериозно почерпен клиент. Пияндурникът го размотавал цяла нощ по различни адреса. А накрая чистосърдечно си признал, че не помни къде живее. „Бакшишът“ беше бесен, защото в джобовете му намерил само една бирена капачка.

pian6Изпадал съм и в екстремни ситуации. Наскоро ни докараха едно здраво 30-ина годишно момче. Младежът се беше нашорил с литър и половина водка. Домъкнаха го както се носи труп. Беше целия вдървен. Призори обаче се свести и почна да буйства. Счупи леглото с ритници и взе да блъска вратата. Хвърлихме се с още двама отгоре му, но кой да ни каже, че бабанката е републикански шампион по бокс. Напроска ни из стаята като прани гащи. Бая зор видяхме с него.

Веднъж пък клиент ни стана някакъв бизнесмен средна ръка. Само за един час настроението на този 40-годишен мъж премина през всички възможни пиянски фази. Първо ни помоли да му купим бутилка червено вино, защото имал повод да ни почерпи. Като разбра, че няма да стане почна да ни плаши с Бойко Борисов, който му бил първи братовчед. После каза, че ако го пуснем ще ни даде половината си фирма и ръката на дъщеря си. Малко преди да повърне даже се разплака. През сълзи си призна, че е светец и ми заръча на гроба му да пише: „Петър беше красив, а жена му е дърта маймуна“. Накрая съумя да измъкне от джоба си автобусен билет и ми го пъхна в ръката с думите: „На, да се почерпиш!“.

Сред редовните клиенти на изтрезвителя има един турчин. За последните две години тоя рязан читак ни е посещавал точно 29 пъти. Помня, че след третия път дойде и ни остави на съхранение нов костюм, бельо и несесерче. Много предвидлив човек. Друг пък редовно ни носеше по шише ракия, доволен от доброто обслужване.

Истински фурор предизвика преди години „визитата“ на Катя Паскалева. Взехме пияната актриса от култовия ресторант „Тракийски стан“ в Стария град. Там съпругата на Слона беше успяла да погълне огромно количество алкохол и въобще не беше на себе си. На сутринта дойде да си я прибере самия Георги Божилов. Още тогава разбрах, че помежду им става нещо. Малко след този инцидент двамата се разведоха

По стар български обичай най-много клиенти има в отрезвителя по големите празници. Преди и след Коледа и Великден приюта буквално се пръска по шевовете, а алкохолните изпарения се разнасят из целия район. Именно по празниците нашенеца си отпуска душата и кесията за някоя и друга стъкленица фалшив алкохол. През 96-та година цар-кирово менте докара в изтрезвителя целия македонски национален отбор по кану-каяк барабар с лекаря. Само две бутилки от „ослепителната течност“ успели да натръшкат иначе здравите гребци. А треньорът им така се ошашавил, че вместо в токсикологията ги докара при нас. Добре че състезанието им беше минало.


Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *