Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лорд проф. д-р Момчил Добрев: Най-мощната мафия у нас носи името „Прокуратура“

Проф. Момчил Добрев

Проф. Момчил Добрев

Един стар виц от зората на демокрацията гласи, че в България нямало гражданско общество, защото в нея живеели само селяни! skandalno.net добавя, че гражданско общество може да нямаме, но будни граждански единици все още се намират. Една такава единица е Лорд Проф. Д-р Момчил Добрев. Той от години води дела и успешно осъжда всевъзможни немарливи и корумпирани държавни институции. Днес Проф. Момчил Добрев изпрати на редакционната ни поща съобщение за поредната си битка. Този път маститият юрист е взел на прицел Прокуратурата! Вижте за какво иде реч:
ПРОКУРАТУРАТА – МАФИЯТА за РЕКЕТ, ИЗНУДВАНЕ, ПОРЪЧКИ, ПРИКРИВАНЕ И ЧАДЪР НАД ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШЕНИ ОТ СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, ДЪРЖАВНИЦИ, КРАЖБА НА ИМОТИ И ФАБРИКИ!
Многократно ЛОРД проф. д-р Момчил Добрев е търсил съдействието на Главния прокурор доц. Борис Велчев, на градските прокурори Николай КОКИНОВ и РОМАН ВАСИЛЕВ, с приложени доказателства за това КАК ПРОКУРОРИ ПОСТАВЯТ ЧАДЪР НАД ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ СЪДИИ ОТ СГС – ЙОРДАНКА МОЛЛОВА , И ДЕСЕТКИ ДРУГИ СЪДИИ ОТ СГС, ЗА КРАЖБА НА МАШИНИ И ОБОРУДВАНЕ, НА ЦЕЛИ ФАБРИКИ ОТ БОРЧЕСКИ ГРУПИРОВКИ ЗА НУЛА СТОТИНКИ, ЗА КРАЖБА НА ИМОТИ , КАК СЪДИИ ДАРЯВАТ ИМОТИ ЗА НУЛА СТОТИНКИ НА ТРЕТИ ЛИЦА , С ПРИЛАГАНЕ НА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ИЗВЪРШЕН ЧАДЪР ОТ ПРОКУРОРИ ОТ СГП, ВКП НА ИЗВЪРШЕНИ ОТ ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ – БЕЗ РЕЗУЛТАТ.
Лорд проф.д-р Момчил Добрев е подавал ДЕСЕТКИ СИГНАЛИ ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЗА ТОВА КАК ПРОКУРОРИ ОТ ВКП – ПРИКРИВАТ И ПОСТАВЯТ ЧАДЪР НАД ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ЗА ПРИЧИНЕНИ ЗАГУБИ ЗА ДЕСЕТКИ , СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ.
Лорд проф.д-р Момчил Добрев е подавал ДЕСЕТКИ ИСКАНИЯ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ДОЦ. БОРИС ВЕЛЧЕВ, ГРАДСКИТЕ ПРОКУРОРИ НИКОЛАЙ КОКИНОВ И РОМАН ВАСИЛЕВ ДА ИЗПЪЛНЯТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ СЪГЛАСНО ЗАКОНА ЗА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ И ПОИСКАТ ВЪЗ ОСНОВА НА БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕЗАБАВНОТО УВОЛНЕНИЕ НА ПРОКУРОРИ, ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ПОВДИГНАЛИ ФАЛШИВИ ОБВИНЕНИЯ ПРИ ИЗЧЕЗНАЛИ ПО ПРЕПИСКИТЕ ПИСМЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА .
Многократно лорд проф.д-р Момчил ДОБРЕВ Е ПОДАВАЛ СИГНАЛИ ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР , ДО ГРАДСКИТЕ ПРОКУРОРИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ЯВНИ ИЗВЪРШЕНИ ПОРЪЧКИ ОТ ПРОКУРОРИ С ЯВНАТА ЦЕЛ РЕКЕТ И ИЗНУДВАНЕ.
Без никакъв резултат!!!
По-долу е поредния сигнал и искане до главния прокурор доц. Борис Велчев , прокурорите Николай КОКИНОВ и РОМАН ВАСИЛЕВ от Софийска градска прокуратурата да изпълнят задълженията си и да предприемат мерки за уволнение на прокурори.
ЛОРД проф. д-р Момчил Добрев НЕ ВЯРВА ЧЕ НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ , ЩЕ ИМА РЕЗУЛТАТ и че нещо ще се случи.
ЯСЕН Е РЕЗУЛТАТЪТ – ПРОКУРАТУРАТА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА МАФИЯ – ЗА РЕКЕТ, ИЗНУДВАНЕ, ПОРЪЧКИ , ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШЕНИ ОТ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ.

По-долното ИСКАНЕ е внесено на 02.08.2011г. в Софийска Градска прокуратура под номер 8150/11 и във Върховна касационна прокуратура и Галвния прокурор под вх.номер 8959.

ДО СОФИЙСКА ГРАДСКА ПРОКУРАТУРА
ПРОКУРОР Н.КОКИНОВ – РЪКОВОДИТЕЛ
ПРОКУРОР Р.ВАСИЛЕВ – ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР БОРИС ВЕЛЧЕВ

ДО МИНИСТЪР МАРГАРИТА ПОПОВА
МИНИСТРЕСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО

До г-н Барозо – президент на Европейската комисия
ТОВА Е МАФИЯТА В ПРОКУРАТУРАТА
До г-н Юрген Рот – ТОВА Е МАФИЯТА В СГС – СЪДЕБНАТА
СИСТЕМА

ИСКАНЕ ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ СЪГЛАСНО ЧЛ. 312 АЛ.1 5 И ПОИСКАТЕ УВОЛНЕНЕТО НА ПРОКУРОРИТЕ ОТ СГП – СТАНКОВА, БАЛЕВ И ДРУГИ КОИТО ОТКАЗАХА ДА ОБРАЗУВАТ НАК. ПРОИЗВОДСТВО СРЕЩУ СЪДИЙКАТА ОТ СГС ЙОРДАНКА БОРИСОВА МОЛЛОВА ЗА ОБСБЕВАНЕ И КРАЖБА В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ, КОИТО ОТКАЗАХА ДА ОБРАЗУВАТ НАК. ДЕЛО ЗА ИЗЧЕЗНАЛО РЕШЕНИЕ С КОЕТ МОЯ ФИРМА Е ОСЪДИЛА „КРЕМИКОВЦИ”-АД ЗА 4 200 000 ЛЕВА, С КОЕТО ОТКАЗАХА ОБРАЗУВАНЕ НА НАК. ДЕЛО СРЕЩУ СЛУЖИТЕЛИ НА НАП ПОСТАНОВИЛИ И ИЗДАЛИ ПОСТАНОВЛЕНИ ЯЗА НАЛАГАНЕ НА ПРЕДВАРИТЕЛНИ ОБЕЗПЕЧИТЕЛНИ МЕРКИ ПРИ ЯВНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИ Е И ИЗГОТВЕНИ ДОКУМЕНТИ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ

ОТ ЛОРД ПРОФ.Д-Р Момчил Добрев
София 1404, п.к. 101

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СГП КОКИНОВ,
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СГП РОМАН ВАСИЛЕВ,
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДОЦ. Б.ВЕЛЧЕВ,
УВАЖАЕМА ГОСПОЖО МИНИСТЪР ПОПОВА,

С НАСТОЯЩОТО ИСКАНЕ МОЛЯ ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ И ДА ПОИСКАТЕ УВОЛНЕНИЕТО НА ЦИТИРАНИТЕ ПРОКУРОРИ ОТ СГП БАЛЕВ, СТАНКОВА И ВСИЧКИ ДРУГИ ПРОКУРОРИ, КОИТО ЯВНО СА ПОСТАВИЛИ ЧАДЪР НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШЕНИ ОТ СЪДИЙКАТА ОТ СГС ЙОРДАНКА МОЛЛОВА, ЧСИ ДИЧЕВ, ЧСИ ЧОЛАКОВ, ЧСИ ЯКИМОВ, ЧСИ БЪЗИНСКИ, И ДРУГИ ЧСИ-ТА

1/:. НА СТАНКОВА И НА БАЛЕВ ПРИЛОЖИХМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ИЗЧЕЗНАЛО СПЕЧЕЛЕНО ДЕЛО СРЕЩУ „КРЕМИКОВЦИ”-АД , КАТО ИЗРИЧНО КРАСИМИ Р МОЛЛОВ НИ ЗАЯВИ ЧЕ С ПОМОЩТА НА СЪДИЙКАТА МОЛЛВА ОТ СГС И БАЛЕВСКИ ОТ СГС ПО ДЕЛОТО ЗА НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ НА КРЕМИКОВЦИ – 95/2007 ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ И ФИРМАТА МИ „ ЦВМ ТРЕЙДИНГ ТРЪСТ”-ООД НЯМА ДА БЪДЕ ПРИЗНАТА ЗА КРЕДИТОР.
ТАКА И СТАНА. ИЗЧЕЗНА РЕШНИЕ НА СРС ЗА СПЕЧЕЛЕНО ДЕЛО ЗА 4 200 000 / ЧЕТИРИ МИЛИОНА И ДВЕСТА ХИЛЯДИ/ ЛЕВА СРЕЩУ „КРЕМИКОВЦИ”-АД.
СТАНКОВА И ЧАЛЕВ НЕ ПРЕДПРИЕХА НИЩО.
ЗАТОВА АЗ – МОМЧИЛ ДОБРЕВ ЗАВЕДОХ ЛИЧНО ГР.ДЕЛО В СГС СРЕЩУ СТАНКОВА ЗА ТЕЗИ ПРЛИЧИНЕНИ МИ ЗАГУБИ И ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ И ПЕЧАЛБИ ОТ НЕЙНОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ, КОЕТО ИЗЛИЗА ИЗВЪН ФУНКЦИОНАЛНИЯ Й ИМУНИТЕТ.

ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ПРИЛОЖИХ ЗАВЕДЕНО ДЕЛО ОТ МЕН МОМЧИЛ ДОБРЕВ СРЕЩУ СТАНКОВА , СЪЩАТА СЛЕДВАШЕ ДА СЕ ОТВЕДЕ ПО ПР.ПР. 7108/2009 КАКТО И БАЛЕВ ПО ПР.ПР. 9223/2009Г., КОЕТО СЪЩИТЕ НЕ СТОРИХА.
.
2/. ПОДАДОХМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА НА СТАНКОВА И БАЛЕВ ЗА ТОВА, ЧЕ СЪДИЙКАТА МОЛЛОВА Е ЗАМЕСЕНА И В КРАЖБАТА И ОБСЕБВАНЕТО ЛИЧНО ОТ НЕЯ И ОТ БРАТ Й – ХРИСТО МОЛЛОВ НА ИГРАЛНИ АВТОМАТИ И БИНГО-ОБОРУДВАНЕ ЗС ПРИЧИНЕНИ ЗАГУБИ И ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ ИПЧАЛБИ ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ.
ПРОКУРОРИТЕ СТАНКОВА И БАЛЕВ И ДРУГИ РЪКОВОДИТЕЛИ НА СГП НЕ ПРЕДПРИЕХА НИЩО..

ЗАТОВА АЗ – МОМЧИЛ ДОБРЕВ ЗАВЕДОХ ЛИЧНО ГР.ДЕЛО В СГС СРЕЩУ СТАНКОВА И БАЛЕВ ЗА ТЕЗИ ПРИЧИНЕНИ МИ ЗАГУБИ И ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ И ПЕЧАЛБИ ОТ ТЯХНОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ, КОЕТО ИЗЛИЗА ИЗВЪН ФУНКЦИОНАЛНИЯ ИМ ИМУНИТЕТ – РЕАЛНА КРАЖБА ОСЪЩЕСТВЕНА ОТ СЪДИЙКАТА ЙОРДАНКА БОРИСОВА МОЛЛОВА И БРАТ Й И БАЩА ИМ.. ОЦЕНКАТА ЗА ПРИЧИННИТЕ ЗЦАГУБИ ПО ДЕЛО В СЪДА Е ЗА ЗАБУГИ ОТ 29 000 000 / ДВАДЕСЕТ И ДЕВЕТ МИЛИОНА / ЛЕВА.

ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ПРИЛОЖИХ ЗАВЕДЕНО ДЕЛО ОТ МЕН МОМЧИЛ ДОБРЕВ СРЕЩУ СТАНКОВА , СЪЩАТА СЛЕДВАШЕ ДА СЕ ОТВЕДЕ ПО ПР.ПР. 7108/2009 ТОВА НЕ ГО НАПРАВИ И ПРОКУРОР БАЛЕВ.
.
3/. СИГНАЛИЗИРАХМЕ М.СТАНКОВА И БАЛЕВ ЗА ШАЛШИФ ПЕЧАТ ИЗГОТВЕН И ПОЛЗВАН ИЛИ ОТ ЧСИ КОВАЧЕА ИЛИ ЧСИ ЧОЛАКОВ , И БЕЗ ДА ОБЪРНЕ СЕРИОЗНО ВНИМАНИЕ И ИЗВЪРШИ ПРОВЕРКА ПО ЖАЛБАТА , ДАЛИ ТОЗИ ПЕЧАТ Е ИЗПОЛЗВАН СЪЩО ПО ПРЕПИСКА 7108/2009 , ПРОКУРОР СТАНКОВА ПРЕДПОЧЕТЕ „ ДА СЕ ОТЪРВЕ „ ОТ СИГНАЛА И ДА ГО ИЗПРАТИ НА СРП, ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ СЪЩОТО ПРЕДСТАВЛЯВА ДЛЪЖНОСТНО ПРЕСТЪПЛЕНИ Е НА ЧСИ

4/. СИГНАЛИЗИРАХМЕ ПРОКУРОР БАЛЕВ ЗА ИЗРЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ЧСИ ДИЧЕВ – НЕИЗПЪЛНЕНИ ЕНА СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ИПУБЛИЧНИ ПРОДАНИ , СЪЩИЯТ НЕ САМО ЧЕ ОТКАЗА ЗА ПРЕХВЪРЛИ ПРЕПИСКАТА НА АПЕЛАТИВНА ПРОКУРАТУРА , Н И ЧАСТ ОТ ПРЕПИСКАТА Е ИЗЧЕЗНАЛА , КОЕТО ДОКАЗВА ЧАДЪР НАД ЧСИ ДИЧЕВ ОТ СТРАНА НА БАЛЕВ .

5/. СИГНАЛИЗИРАХМЕ СГП ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ЧСИ СТОЯН ЯКИМОВ – ЧВЕКА НА БАТКОВ, ЧСИ БЪЗИНСКИ – НА ГРЪЦКАТА МАФИЯ, НА ЧСИ ЧОЛАКОВ – НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ, ПРИ БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА С ДОКАЗА „ПРКУРОРСКИ ЧАДЪР „ ЗА ИЗВЪРРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ЧСИ – ПОПРАВКА НА ПРОТОКОЛ ОТ ПУБЛИЧНА ПРОДАН – 7 ДНИ СЛЕД ПРОДАНТА ОТ ЧСИ БЪЗИНСКИ, НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ОТ ЧСИ ЯКИМОВ В ПОЛЗА НА НЕГОВАТА ЛЮБОВНИЦА – СЪДИЙКАТА ОТ СГС ЙОРДАНКА МОЛЛОВА И РАЛНИ ПРИЧИНЕНИ ВРЕДИ ЗА 195 000 / СТО ДЕВЕТДЕСЕТ И ПЕТ ХИЛЯДИ/ ЕВРО, ИЗЧЕЗНАЛИ ПАРИ ОТ СПЕЦИАЛНАТА СМЕТКА НА ЧСИ ЯКИМОВ И ДРУГИ ТАКИВА.

НИЩО – . ТОВА ДОКАЗА ПРОКУРОРСКИ ЧАДЪР НАД ДЕЙСТВИЯТА НА ТЕЗИ ЧСИ-ТА ЧСИ ЯКИМОВ, ЧСИ ДИЧЕВ, ЧСИ ЧОЛАКОВ, ЧСИБЪЗИНСКИ И ДРУГИ ЧСИ-ТА

6/:. СИГНАЛИЗИРАХМЕ, ЧЕ ЛИЦЕТО ПОДАЛ ЖАЛБАТА ВЪЗ ОСНВА НА КОЯТО Е ОБРАЗУВНО ДОСЪДЕБНОТО ПРИЗВОДСТВО , – КРАСИМИР МОЛОВ ИЗТЪКВА БЛИЗКИ КОНТАКТИ С ПРОКУРОР М.СТАНКОВА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ДА ВЛИЯЕ НА ДОРАЗСЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ ПАРИ И ДА ВЛИЯЕ НА М.СТАНКОВА СРЕЩУ ПАРИ, КИТО ДА МУ ДАДЕМ НИЕ.
ВМЕСТО ПРОКУРОР СТАНКОВА ДА ИЗВЪРШИ ПРОВЕРКА ТЯ ИЗПРАТИ ПРЕПИСКИТЕ НА СРП ПО КОЯТО ОЩЕ НЕ СМЕ ВИКАНИ ДАЖЕ ЗА РАЗТИТИ, А НЕЩАТА СА КАЗАНИ НА 04.02.2011Г. – ПРЕДЛОЖЕНИИЕТО ОТ КРАСИМИР МОЛЛОВ ЧЕ СРЕЩУ 100 000 ЛЕВА ЩЕ КАЖЕ НА СТАНКОВА ДА ПРЕКРАТИ ПРЕПИСКАТА И ЩЕ ПЛУЧИ „АМНЕЗИЯ”..

7/. НА ПРОКУРОРИТЕ БАЛЕВ И СТАНКОВА ПРИЛОЖИХ ВЛЕЗЛИ В СИЛА РЕШЕНИЯ КОИТО СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ВСИЧКИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ В БЪЛГАРИ ЯНА АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД СОФИЯ ГРАД.
СТАНКОВА И БАЛЕВ ОТКАЗАХА ДА ЗАЧЕТАТ ТЕЗИ ВЛЕЗЛИ В СИЛА РЕШЕНИЯ.

ТОВА СА РЕАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ИЗЛИЗАНЕ ИЗВЪН РАМКИТЕ НА ФУНКЦИОНАЛНИЯ ИМ ИМУНИТЕТ.

ВСИЧКО ТОВА СА БЕЗСПОРНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ДЕЙСТВИЯ НАПРОКУРОРИТЕ СТАНКОВА, БАЛЕВ И ДРУГИ ИЗЛИЗАЩИ ИЗВЪН РАМКИТЕ НА ФУНКЦИОНАЛНИЯ ИМ ИМУНИТЕТ, КЕТО СЪГЛАСНО ЧЛ. 134 ОТ ЗСВ И ЧЛ. 132 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА ИЗИСКВА НЕЗАБАВНОТО ИМ УВОЛНЕНИЕ.

В ТАЗИ ВРЪЗКА Е ИСКАНЕТО МИ ДА НАПРАВИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ – УВОЛНЕНИЕ НА ПРОКУРОРИТЕ БАЛЕВ, СТАНКОВА И ДРУГИТЕ – ЗА НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ НА ПРОКУРОРИ СТАНКОВА БАЛЕВ И ДРУГИТЕ, ИЗВЪРШИЛИ РАЛН ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

АКО НЕ БЪДАТ НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ ТОВА ЩЕ ДОКАЖЕ ЧЕ ВИЕ ПОСТАВЯТЕ ЧАДЪР НАД ТЕЗИ ПРОКУРОРИ .

ДАТА 01.08.2011Г. София С уважение:
/посланик д.в.ЛОРД ПРОФ. Д-Р Момчил ДОБРЕВ /

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Лорд проф. д-р Момчил Добрев: Най-мощната мафия у нас носи името „Прокуратура“

 1. Павлова - 0878685688 Отговор

  22.10.2012 в 14:17

  Моля Ви за съдействие по компетентност и на пазарен принцип!
  9г водя с.Иск с/у ИА\“Главно инспекиця по труда\“МТСП /лицето Татю МЛАДЕНОВ-сега-ГЕРБ-М-р МТСП/инж.по ВиК??../, тогаво ИД на ИА\“ГИТ\“МТСП-от НДСВ..??!
  Казусът е: Дискриминационен текс на ЗДСл! е Действия и Бездействия на адм.Орган!!! Допълнително ми \“спретнаха\“ казус-Адм.съд-Плевен-в нар. на АПК-НЕКОНСТИТУИРАН \“Ответник\“, на когото издадоха и Изп.лист??? и то при ЛИПСВАЩ СЪДЕБЕН Акт, а..с/у /само резолюция в/у Молба на НЕконституераният\“ ответник\“…поредица ПРОЦЕСУАЛНИ НАРУШЕНИЯ на съдът с марка \“РБ\“ , \“Правораздаващи\“ корумпати от съд.с-ма, протежета на партийно-овластени ПРЕСТЪПНИЦИ! МОЛЯ за съдействие по КОМПЕТЕНТНОСТ и при договорка за съдействието! Павлова – 0878685688

 2. Труман Отговор

  26.12.2018 в 21:43

  Пълен откачалник.Той самият трябва да е клиент на прокуратурата за клеветите срещу нея и думите които използва.Болен мозък ….

 3. Стефан Отговор

  15.03.2019 в 6:46

  Bravo….
  С ТАКИВА Патриоти България трябва да се гордее.
  С Повече такива личности ще се оправят нещата в
  нашата Родина.. Уважение и Респект кьм господина.
  От далечна Австралиа
  С.Н.

 4. Анонимен Отговор

  02.03.2021 в 15:20

  Тоя е пълен психопат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *