Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лорд Момчил Добрев vs съдебната система – има ли мафия в съда?!!

mom4il1 КОЙ Е ТОЙ: Момчил Добрев е роден в Казанлък. Завършил е две висши образования – за инженер и банкер в Германия и Швейцария. Момчил Добрев е признат за един от великите умове на 21 век от Американския Биографичен институт – 2009, и един от великите учени на 21 век от Международния Биографичен Институт в Кеймбридж – Лондон – 2009г. Носител е на множество награди, най-престижната от които – „ДИАМАНТА НА ДА ВИНЧИ“ Понастоящем е председател на организацията „Морал и чест“, с помощта на която громи корупцията в родния съд. От няколко години насам организацията е разкрила чудовищни злоупотреби в Съда и Прокуратурата. Ето за какво настоява Момчил Добрев пред Министър – председателя, Президента, Главния прокурор и Председателя на Народното събрание, Жозе Мануел Барозу и Европейския парламент:

До Г-Н ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ – ПРЕЗИДЕНТ
На Република България
1123 СОФИЯ бул. Дондуков № 2

КОПИЕ ДО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ
НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ –
Г-Н БОЙКО БОРИСОВ
1000 София бул. Дондуков № 1

КОПИЕ ДО МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ
РАБОТИ – Г-Н ЦВЕТАНОВ
1000 София ул. 6 – септември № 29

КОПИЕ ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО
СЪБРАНИЕ – Г-ЖА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА
1169 СОФИЯ, пл. Народно събрание № 2

КОПИЕ ДО ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА ГЕРБ.
София –1000, пл. България1, НДК – Административна сграда
Ет 7

TO MR. PRESIDENT JOSE MANUEL BARROSO
MR. BARROTT –
EUROPEAN COMMISSION

TO THE EUROPEAN PARLIAMENT
COMMISSION FOR JUSTICE
COMMISSION FOR HUMAN RIGHTS

ИСКАНЕ
ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ ПО ЧЛ. 100 АЛ.3 И
ЧЛ. 102 АЛ.1 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА
БЪЛГАРИЯ И ДА СВИКАТЕ КОНСУЛТАТИВНИЯ СЪВЕТ
ЗА НАЦИОЛНА СИГУРНОСТ ВЪВ ВРЪЗКА С
МАФИЯТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА – СЪД И
ПРОКУРАТУРА

ОТ ЛОРД Момчил Добрев
С адрес: 1404 София , п.к. 101

ОТНОСНО: Мафия в съда и прокуратурата
Прикриване на престъпления извършени от съдии и прокурори

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ НА
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ – Г-Н ПЪРВАНОВ,

С настоящото ПОРЕДНО ПЕТО писмо, а до момента четири пъти не предприехте никакви действия и не

Борис Велчев

Борис Велчев

изпълнихте задълженията си, ИЗИСКВАМЕ ОТ ВАС да предприемете съответните мерки и да изпълните задълженията си по чл. 100 ал.3 и чл. 102 ал.1 от Конституцията на Република България и да свикате Консултативния съвет за национална сигурност във връзка с мафията в съд и прокуратура о това че наличието на тази мафия е от значение за националната сигурност на държавата Република България поради следните безспорни факти и доказателства:

1/. В Софийски Градски Съд изчезнаха през миналата година 2009 над 48 съдебни дела. Това става

Момчил Добрев

Момчил Добрев

най-вече заради съдийката Йорданка Борисова Моллова която ходатайствува по тези дела да изчезват документи, дела , т.е. причинява вреди.

1.1./ На дата 11.01.2010г. внесохме “ ИСКАНЕ ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ по чл. 312 ал.1 точка 2 от Закона за съдебната власт и след проверка на изчезналите дела да поискате незабавно уволнение на виновните съди ии служители …”
В това искане са цитирани дела и стойностите по тези дела .
Независимо, че това беше внесено в СГС – съдия Георги Колев , САС – съдия Пенгезов, ВКС – проф. Лазар Груев , г-жа Ана Караиванова , Висшия Съдебен Съвет – не бяха предприети никакви мерки и действия.

1.2./. На 17.03.2010г. беще внесено до същите съдии от СГС, САС ВКС, ВСС, “ ВЪВ ВРЪЗКА С ИСКАНЕ ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ ПО ЧЛ. 312 …….. И ЛИПСАТА НА КАКЪВТО И ДА Е ОТГОВОР ОТ ВАС ДО МОМЕНТА 17.03.2010Г. ЕСКАНЕ ЗА УВОЛНЕНИЕ НА СЪДИЙКАТА МОЛЛОВА И ВСИЧКИ СЪДИИ ОТ СГС Ы ЗА КОИТО ПРИЯТЕЛСКИТЕ ИМ КОНТАКТИ С МОЛЛОВА СТОЯТ НАД ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА.
След проучване се разбра че ВСИЧКИ СЪДИИ ОТ СГС СИ ДАВАТ ОТВОД ПО ДЕЛА КОИТО ИЗЧЕЗНАХА САМО И САМО ПОРАДИ “ ПРИЯТЕЛСКИТЕ КОНТАКТИ СЪС СЪДИЙКАТА ОТ СГС МОЛЛОВА”.

1.3./. На дата 20.04.2010г. беше внесено в С(Гс, САС и ВКС “ ИСКАНЕ ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ ВЪВ ВРЪЗКА С чл. 312 …… и ПОИСКАТЕ НЕЗАБАВНОТО УВОЛНЕНИЕ НА СЛЕДНИТЕ СЪДИИ ОТ СРС ЗАРАДИ ИЗЧЕЗНАЛИ СЪДЕБНИ ДЕЛА СРЕЩУ СЪДИЙКАТА МОЛЛОВА В СРС”.
Не последва никаква реакц;ия и никакви действия.

1.4./. На дата 05.05.2010г. по-горе цитираните документи бяха внесени до ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ДОЦ. БОРИС ВЕЛЧЕВ- НИКАКВА РЕАКЦИЯ ОТ НЕГО .-

1.5./. В СГС по търговското дело 95/2007 за несъстоятелността на Креми5ковци-Ад ИЗЧЕЗНАХА РЕШЕНИЕ ПО ДЕЛО – ОСЪДИТЕЛНО СРЕЩУ КРЕМИКОВЦИ И ДРУГИ ПРИЗНАТИ ЗАЪЛЖЕНИЯ НА КРЕМИКОВЦИ В РАЗМЕР НА 6 404 033,30 ЛЕВА.
ВЪПРЕКИ ЖАЛБИТЕ И СИГНАЛИТЕ ДО СГС – СЪДИЯ КОЛЕВ Ы САС – СЪДИЯ ПЕНГЕЗОВ И ВКС – ПРОФ. ЛАЗАР ГРУЕВ – НЕ ПОСЛЕДВА НИКАКВА ПРОВЕРКА – НИКАКВА РЕАКЦИЯ.

1.6./. ВЪПРЕКИ И ПОДАДЕНИТЕ СИГНАЛИ ДО СОФИЙСКА ГРАДСКА ПОРКУРАТУРАТА И ВКП ВЪВ ВРЪЗКА С ТОЧКА 1.5. НЕ ПОСЛЕДВА НИКАКВА РЕАКЦИЯ ОТ ПРОКУРОРИТЕ ОТ СГП И ВКП И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР.

1.7.:/. ПОСЛЕДВА “ ПРЕДЯВЯВАНЕ НА ВЗЕМАНЕ ОТ 04.08.2010Г. ДО СГС, САС И ВКС ЗА ПРИЧИНЕНИТЕ ВРЕДИ ЗАГУБИ ОТ 6 404 033,30 ЛЕВА , КОЕТО ПРИЛАГАМЕ-

1.8./. ПОСЛЕДВА И “ ПРЕДЯВАЯВАНЕ НА ВЗЕМАНЕ – ПОКАНА ЗА ПЛАЩАНЕ ДО СГП – ПРОКУРОРИТЕ СТАНКОВА И

Георги Първанов

Георги Първанов

БАЛЕВ ЗА ПРИЧИНЕНИТЕ ВРЕДИ – ЗАГУБИ ОТ 6 404 033,30 ЛЕВА

1.9./. Вече повече от пет години прокурори от Районна прокуратура Елена, Велико Търново, Върховна Касационна прокуратура – прокурорите Т.Комов, прокурорите Чалъмов, Вичо Вичев, Христо Томов, Жоро Нинов , Христолов, Мирчев и други ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШЕНО ОТ СЪДИЙКАТА ОТ СГС ЙОРДАНКА БОРИСОВА МОЛЛОВА И НЕЙНИЯ БРАТ И БАЩА ЗА ОБСЕБВАНЕ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ НА ЧУЖДО ИМУЩЕСТВО.
ПРИЛАГАМЕ – ИСКАНЕ ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ОТ 13.02.2007Г. КАКТО И ПОРЕДНОТО БЕЗЗАКОНИЕ ОТ ПРОКУРОРИТЕ Б.МИХАЙЛОВА, ХРИСТО ХРИСТОВ, И Т. НЕДКОВА ПО ПР.ПР. 708/2010 ПРИ АПЕЛАТИВНА ПРОКУРАТУРА ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

БЕЗ РЕЗУЛТАТ – ЯВНО РАЗПЪНАТ ЧАДЪР НАД ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА СЪДИЙКАТА ОТ СГС МОЛЛОВА.

ТОВА СА САМО ЕДНИ ОТ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА МАФИЯТА В СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА И БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА НЕЙНИТЕ НАЧАЛНИЦИ
ПРИТЕЖАВАМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДЕСЕТКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА.

ТЪЙ КАТО МАФИЯТА В СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА И ОПАСНОСТ ЗА НАЦИОЛНАТА СИГУРНОСТ , ТО МОЛИМ ДА СВИКАТЕ КОНСУЛТАТИВНИЯ СЪВЕТ ЗА НАЦИОЛНА СИГУРНОСТ И РАЗГЛЕДАТЕ ВЪПРОСИТЕ ЗА МАФИЯТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА – СЪД И ПРОКУРАТУРА.
ПРЕДОСТАВИЛ СЪМ ЛИЧНО ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА НА ДАНС И СЛУЖБИТЕ И ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА.

Дата 05.08.2010г. София Подпис: / ЛОРД Момчил ДОБРЕВ /

Този материал, както и части от него не могат да бъдат публикувани и излъчвани по медиите без съгласието на редакцията на сайта : skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Лорд Момчил Добрев vs съдебната система – има ли мафия в съда?!!

 1. шу шу Отговор

  19.11.2010 в 18:02

  Абе шмекере Добрев, много си зле бе братче! Тази съдийка не ти ли беше съпруга по едно време бе мръснико? Що за лична вендета си почнал бе говедо безочливо?

 2. Павлова Отговор

  18.01.2011 в 15:31

  ДО
  ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА
  ВЪРХОВЕН АДИМНИСТРАТИВЕН СЪД
  Г – н ГЕОРГИ КОЛЕВ

  Относно: Непрекъснати процесуални безобразия извършвани от ВАС!

  ЖАЛБА

  от Полина Павлова Йонова от гр. Плевен, жк „Сторгозия”, Бл.60, Вх.”В”, Ап.15; тел.0878 / 685688

  УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ,

  Неотдавна Ви сезирах със жалба относно извършени неправомерните и порочни съдопроизводствени действия от ВАС, като следствие, от което бе образувано адм.д.№14447/2010г. на ВАС Седемчленен състав. Сега си позволявам отново да Ви сезирам поради неспиращите процесуални своеволия и базобразия от ВАС, състоящи се в следните фактически действия и бездействия:
  1.Образуваното на 29.12.2010г. адм.д. №14447/2010г. на ВАС Седемчленен състав, навярно след депозирането на моя жалба до Вас, видно от електронната страница ВАС е разгледано и определено в з.с.з., което е недопустимо и незаконосъобразно в предвид, че делото е за отмяна на определение по адм.д. №10904/2010г. на ВАС. Недопустимо е да се твърди, че Седемчленен състав е разгледал частна жалба, в предвид, че такава не е депозирана от мен, както и че е проведено з.с.з. по дело за отмяна на порочно определение в предвид самоуправството на председателя на пето отделение.
  2.Настоявам за поправка на Протокола от проведеното о.с.з на 13.01.2011г. по адм.д. №10129/2010г. на ВАС на следните основания: На 13.01.2011г. се проведе о.с.з. по адм.д. №10129/2010г. на ВАС, образувано по депозирана от мен касационна жалба. След, като бе даден ход на делото представих молба с изложени в нея основания за спиране на производството на основания подробно изложени в нея. В тази връзка представих, като доказателство депозирана от мен жалба в СГП, въз основа на която е образувана преписка с вх. № 11844/2010г. и проверката по нея тече и в настоящия момент и Съобщение от ВАС с вх.№19551/20.12.2010г., с което ме уведомяват, че с разпореждане на председателя на Пето отделение жалбата ми за установяването на конфликт на интереси е изпратена по компетентност на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси при Парламента, в предвид, че Тотю Младенов е министър! Също така представих НОХД №1024/2009г. на СРС, по което съдия-докладчик е бил г-н Антон Урумов, поради който факт счетох, че са налице предпоставките по чл.22, ал.1, т.6 от ГПК, за което направих искане за отвод на председателя на съдебния състав Николай Урумов. След направеното от мен искане за отвод настъпи смут в състава на съда, който факт се опита да прикрие председателя на съдебния състав, като бързо заяви, че ще се произнесе по отвода в з.с.з? и прекрати разглеждането на делото, като заяви, че ще бъда уведомена за датата на която делото ще бъде насрочено за ново разглеждане в о.с.з!
  3.Юрк. Кирова, както и участващия прокурор по делото, освен да се даде ход на делото не са заявявали нищо повече, тъй като никой не им е давал думата, и в предвид, че всичко се разви доста бързо и делото бе прекратено от председателя на съдебния състав. Дебат се осъществи единствено и само с мен, който приключи с прекратяване на делото! Съдържанието на протокола с начало от и включително твърдението, че юрк. Кирова заявява, че оспорва касационната жалба до края на протокола е неистина!, и не обсъдено и не постановно в проведеното о.с.з., а е дописано след прекратеното вече съдебно заседание! Също така и отбелязания час 14,10ч. не отговаря на истината в предвид, че бяха разгледани четири дела преди моето с участието на преводач, а делото бе обявено за 14.00ч.! Дописването на протокола, обсъждането и отхвърлянето на направеното искане с представената по делото молба от 13.01.2011г. – след прекратяване на съдебното заседание считам за превишаване с власт, злоупотреба със служебно положение и конфрликт на интереси от настоящия съдебен състав, който факт подлага на съмнение безпристрастнотстта и обективноста на съдебния състав! Също така не е предвидена процесуална възможност за разглеждане на искането ми за отвод в з.с.з! Многобройните процесуални безобразия на ВАС не свършват до тук: Представената по делото преписка на СГП и жалба изпратена по компетентност на комисията за предотвратяване и установяването на конфликт на интереси при Парламента, са напълно относими и от съществено значение за изхода на спора, в предвид, че същите доказват наличието на незаконосъобразно /деликтно/ действие от страна на оценяващия Данчо Кънев и органа по назначаването, издал незаконосъобразната заповед за прекратяване на моето служебно правоотношение – Тотю Младенов Установяването на незаконосъобразно действие/бездействие е от съществено значение за изхода на делото в предвид, че се разглежда Иск с правно основание чл.1, ал.1 от ЗОДОВ! Отхвърлянето на относими и съществени за изхода на делото доказателства е възпрепятстване на правосъдието и опит да ми се попречи да получа надлежна и законосъобразна защита на накърнените ми неотменими и гарантирани ми от Конституцията на РБ основни права.
  4.Друго съществено нарушение е липсата на произнасяне в срок по адм.д. №13156/2010г. на Седемчленен състав, с което очаквам да се отмени безобразното и порочно Решение №8765/12.01.2010г., с което бе отказано отмяна на постоновеното от некомпетентен съдебен състав Решение №391/2010г. на ВАС Петчленен състав-II колегия, за което бе проведено о.с.з. на 09.12.2010г! Забавянето относно постановяването на съдебен акт е съвсем преднамерено и осъзнато, в предвид, че очаквания акт е от съществено значение и относимо доказателство по адм.д. №10129/2010г. на ВАС, за което бе проведено о.с.з. на 13.01.2011г! Умишленото непроизнасяне бе с цел да се проведе насроченото о.с.з. на 13.01.2011г. по адм.д. №10129/2010г. на ВАС производството, по което бе спряно в АС-СО до приключването и постановяването на съдебен акт по адм.д. №13156/2010г. на Седемчленен състав, и което дело незаконосъобразно бе възобновено от процесуалният ми представител в съучастие с юрк. Кирова и съдията по делото с цел да ме възпрепятстват да ползвам решението по адм.д. №13156/2010г. на Седемчленен състав на проведеното на 13.01.2011г. о.с.з. по адм.д. №10129/2010г. на ВАС, което решение е от съществено значение за изхода на делото! Въз основа на всичко случващо се , считам, че се извършват добре координирани процесуални действия при предварително обсъждане на предприетите действия за следващото създаване на затруднения и пречки за мен! Рискуването имиджа на ВАС с цел обслужването на частни интереси, по конкретно интересите на ответника по делото е неоправдано, в предвид, че г-н Тотю Младенов днес е на коня, но утре ще ходи пеша и никой няма да се сеща за него, а ВАС остава да изпълнява функцийте, за които е създаден.
  5.Със изпращането на депозираната от мен жалба за установяването на конфликт на интереси за Тотю Младенов и Данчо Кънев се извършва умишлено и преднамерено процесуално нарушение състоящо се в това, че е трябвало да бъде образувано дело за установяването на конфликт на интереси за Данчо Дънев в предвид, че контролния орган Инспектората на МТСП вече е установил такъв за него, а жалбата да се изпрати по компетентност на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, за да се установи такъв и за Тотю Младенов поради факта, че е министър, което не бе направено понастоящем! Отказът да се образува производство за да се установи от ВАС вече установения за Данче Кънев конфликт на интереси, е съвсем осъзнато, умишлено и преднамерено, в предвид, че съдебния акт с който ще бъде установен конфликта на интереси за Данчо Кънев има съществено доказателствено значение за изхода на адм.д. №10129/2010г. на ВАС! Както виждате по всякакъв начин ми се пречи да се сдобия с надлежни и легитимни доказателства от съществено значение за изхода на делата ми, от съдебните състави на ВАС, като че ли Тотю Младенов и Данчо Кънев са „супер босове”, от които ВАС трепери, на които всеки им се кланя. Това е недопустим абсурд в предвид предназначението на съдебната власт! Не разбирам къде отиде независимостта на съдебната власт, след като силен на деня власт имащ генерал е впрегнал една цяла върховна институция да обслужва частните му интереси и да прикрива престъпните му деяния. Твърдяното се потвърждава от личната ми страница вече във ВАС със многобройните вече дела, с които се опитвам да постигна справедливост, а ми се пречи по всевъзможен начин.

  УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ,

  С риск да Ви досадя и да ме сметнете за нахална, МОЛЯ за Вешето незабавно съдействиеза преустановяването на своеволните и безобразни процесуални нарушени извършвани от ВАС.
  МОЛЯ, в предвид доказателствената тежест на протокола от проведеното о.с.з. на 13.01.2011г. да бъде коригирана и отстранена частта, която е допълнена след прекратяването на заседанието от отведения председател н настоящия съдебен състав. Недопустимо и абсурдно е да се произнася съдът, след направено искане за отвод и прекратено съдебно заседание! Отхвърлянето на искането ми за спиране на производството и насрочването на делото без дата, до приключването на провеката по преписка с вх.№11847/2010г. на СГП, както и установяването на конфликт на интереси за Тотю Младенов – след прекратяването на съдебното заседание е процесуално и недопустимо нарушение, което следва да се отстрани с поправката на протокола от проведеното о.с.з. на 13.01.2011г!
  МОЛЯ за Вашето съдействие, за преустановяването на извършваните безобразни процесуални нарушения от ВАС и да започне един нормален съдебен процес по депозираите от мен жалби за постигането на справедливост и възстановяването на накърненото ми право. В чл.9 от ГПК е регламентирано съдът да прилага закона еднакво спрямо всички, което в настоящия случай не се установява, в предвид, че имам за ответник властимащ генерал в лицено на Тотю Младенов! Недопустимо е органите на политическата власт да упражняват контрол и манипулация върху органите на съдебната власт! От дългогодишните ми взаимоотношения с ВАС по много дела не се установява съблюдаване на чл.2, чл.3, чл.4 и чл.12 от ЗСВл. Ето защо настоятелно Ви МОЛЯ зя съдействие, в предвид поста който заемате за да не се допускат за напред подобни своеволия, петнящи имиджа на ВАС.
  МОЛЯ Ви с процесуални средства и възможности да помогнете правдата да възтържествува и виновните да понесат своята отговорност.
  Разчитам и вярвам, че Вие имате волята и средствата за да поправите цитираните по-горе безобразия, уронващи престижа и авторитена на ВАС, да бъдат преустановени и да не се повтарят занапред!

  17.01.2011 г. С уважение:
  гр. Плевен /Полина Павлова/

 3. Павлова Отговор

  29.03.2011 в 15:47

  чЕ ТОЙ сЪДЪТ Е МАФИЯТА!…В България съдебната система ВОНИ КАТО СКУНКС! Начинът по който се действа и липсата на справедливост в България са противни! Отлежават дела, за да могат корумпирани съдии да протакат до безсрочие и да преобърнат в смисъл:Крадеца вика:“Дръжте крадеца“ е -и-ще е!…Мога да повярвам само, ако Тотю Младенови си „намери майстора“- законосъобразно за безчинствата си, осквернявайки, като зъл демон живота на неудобни му- на него- овластявания от поредните!..Корумпираната българска съдебна система не може, а- съди сама себе си! Трябва и силен натиск от вън за да се случи нещо + в тази мафиотизирана структура, наречена българска държава. ФАКТ е: Прикриваната злоупотреба с власт от действащ Министър МТСП-Тотю Младенов! Защото Закона се прилага при ДВОЕН СТАНДАРТ! Изп Агенция”Главна Инспекция по труда“ НАРУШАВА законодателството, което тя КОНТРОЛИРА!: Конфликт на интереси /КИ/- при назначаване от Тотю Младенов на Данчо Кънев за ИД на ОД „ Инспекция по труда”Плевен. КИ и.. при освобождаването от Тотю Младенов на Данчо Кънев от длъжност ИД на ОД „ ИТ” гр. Плевен по… “взаимно съгласие”.. след установен КИ и ОСЪДЕН за ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО му по чл.313 от НК с Решение по НОХД№1024/2009г на СРС. КИ от Тотю Младенов, при злоупотреба със служебното му положение, за отмъщение по сигнал за КИ което ме квалифицира, преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ.

 4. Павлова - 0878685688 Отговор

  22.10.2012 в 14:21

  Моля Ви за съдействие по компетентност и на пазарен принцип!
  9г водя с.Иск с/у ИА\“Главно инспекиця по труда\“МТСП /лицето Татю МЛАДЕНОВ-сега-ГЕРБ-М-р МТСП/инж.по ВиК??../, тогаво ИД на ИА\“ГИТ\“МТСП-от НДСВ..??!
  Казусът е: Дискриминационен текс на ЗДСл! е Действия и Бездействия на адм.Орган!!! Допълнително ми \“спретнаха\“ казус-Адм.съд-Плевен-в нар. на АПК-НЕКОНСТИТУИРАН \“Ответник\“, на когото издадоха и Изп.лист??? и то при ЛИПСВАЩ СЪДЕБЕН Акт, а..с/у /само резолюция в/у Молба на НЕконституераният\“ ответник\“…поредица ПРОЦЕСУАЛНИ НАРУШЕНИЯ на съдът с марка \“РБ\“ , \“Правораздаващи\“ корумпати от съд.с-ма, протежета на партийно-овластени ПРЕСТЪПНИЦИ! МОЛЯ за съдействие по КОМПЕТЕНТНОСТ и при договорка за съдействието! Павлова – 0878685688

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *