Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лора се изгаврила с надеждите на Део да стане баща

Лора и Део се разделиха като цивилизовани хора

Лора и Део дълго бяха щастливи

Лора и Део дълго бяха щастливи

Мразовитият повей на ледения вятър в отношенията между Лора и Део се усеща в първите дни на март, когато в контраст с тяхната лична драма природата разцъфтява, събуждайки се за нов живот. Двамата правят отчаян опит да възпламенят искрата на любовта и заминават на екскурзия до екзотичния остров Сан Висенте, изпълнени с надежди и копнежи.

Део е готов да направи решителната крачка и дори мечтае за бебе от своята изгора. Разумът обаче надделява и той решава да изчака, за да види как ще потръгнат нещата. Напрежението нараства и всички със затаен дъх чакат драматичната развръзка. Прибират се в България и Лора казва на татко си Данчо Караджов, че окончателно са се разделили.

Део и Елена, която по нищо не отстъпва на Лора

Део и Елена, която по нищо не отстъпва на Лора

Месец по – късно Лора и Део споделят, че именно в Сан Висенте осъзнават, колко много са се отдалечили в последно време. Като възрастни хора решават да се разделят с добро и виждат, че няма смисъл да се измъчват един друг. Трудното решение не е взето импулсивно по време на зверски скандал, а след задушевен разговор в ресторант на брега на Атлантическия океан.

И двамата ги боли, но Део чувства сърцето си като разкъсано на малки парченца. Горе – долу по същото време започва да репетира за изявите си в „Денсинг старс” с хубавата Елена Добрикова и несъзнателно се отпуска в ръцете ѝ, търсейки лек за наранената си душа. Още след първата среща той се влюбва в красивата танцьорка и окончателно осъзнава, че Лора завинаги остава в миналото.

„Бях готово на всичко заради Лора. Тя не ме е лъгала, просто осъзнахме, че чувствата ни се изхабиха след нашата осемгодишна връзка. Много ме заболя, защото бях готов да стана баща и чувствах, че имам сили да го направя. Лора обаче погледна по – трезво на нещата, за което ѝ благодаря” – сподели просълзеният Део за финал.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *