Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лора Крумова се окичи с 200 амулета да се варди от уроки

Лора Крумова

Дори на официални събития ходи със синьо око заради суеверията

Водещата Лора Крумова била много суеверна, издават нейни колеги. Не спирала да се обкичва със свещени амулети и всякакви други причудливи предмети, които според нея имали силите да я предпазят от лоши очи и уроки. Освен това, сама тя разказала пред приятелите си, че и целият й апартамент е заринат с подобни аксесоари.

Лора Крумова

Страховете й от човешката завист достигнали такива размери, че навсякъде ходела с червен конец на ръката и синьо око на врата, дори по време на официални събития и церемонии. Особено много залагала и на православната християнска религия, като твърдяла, че е силно вярваща и всяка вечер пали свещ пред икона в дома си.

Освен това много симпатични й били и източните религии, сред които индийската и китайска философии. А по науката на Фън Шуй направо откачала, когато има време да се зарови в мистичните й учения за добрия начин на живот. Тъй като не била лош човек, постоянно дарявала на приятелите си различни предмети, за които се твърди, че могат да прогонят злите сили.

Заради страховете си от хорската завист, Лора Крумова не искала да покаже и гаджето си пред хората и го крие вече в продължение няколко години. Страхувала се, че различни злодеи могат да й завидят и да сложат пръти в колелата на личното й щастие.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=UkvB146UIyM

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Лора Крумова се окичи с 200 амулета да се варди от уроки

  1. victory Отговор

    01.11.2012 в 7:17

    „Особено много залагала и на православната християнска религия, като твърдяла, че е силно вярваща и всяка вечер пали свещ пред икона в дома си.

    Освен това много симпатични й били и източните религии, сред които индийската и китайска философии. А по науката на Фън Шуй направо откачала, когато има време да се зарови в мистичните й учения за добрия начин на живот“ ТОЗИ ПАРАДОКС ЩЕ БЪДЕ ЛИ ТАКА ДОБЪР ДА ПОЯСНИ НЯКОЙ.НЯМА КАК ДА СИ ВЯРВАЩ И ЗАЛИТАЩ ПО ИЗТОЧНИТЕ РЕЛИГИЙ И ТЕМ ПОДОБНИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *