Лора Крумова се готви да покаже среден пръст на бТВ

0

Лора Крумова1Поредният служител на Би Ти Ви, който се готви да забие нож в гърба на телевизията  се оказа и  Лора Крумова, която уж съвсем кротко се радва на майчинството си и категорично обещава наесен да се върне на работното си място. Такова нещо обаче няма да се случи, защото русата звезда  в абсолютна  секретност обмисля  бягството си от  уикенд предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“.

В момента на мястото на Крумова е Антон Хекимян, който я замества, но столът му ще остане празен съвсем скоро в събота и неделя, тъй като Антон поема сутрешния блок на телевизията. Шефовете  кършат притеснено  пръсти и дори няколко пъти  помолиха Лора да се върне още сега, но тя им казала, че има нужда от още време, да бъде сама  със сина си Явор и да бъде до него като истинска майка.

Разбира се  никой не е подложил доводите й  на съмнение, защото Крумова все пак роди през есента  и бебето й наистина е още малко.

Вместо обаче да  се наслаждава на майчинството си, Лора развивала трескава дейност. Заедно дългогодишната си приятелка Галя Щърбева, която пък  роди през януари, водеща допреди майчинството на новините по Нова тв, Крумова тайно подготвя техен общ  проект за предаване, който обаче ще бъде предложен не на Би Ти Ви, а на Нова.  Преди празниците  двете амбициозни фурии даже са заснели пилотен брой, но казали на  техническите лица, че това не е ново предаване, а  снимки по магистърската програма в  университета, в който двете четат лекции.

Двете се обединили, защото Лора вече  не иска вече да е само водещ, а продуцент, което е много по-доходоносно. Галя пък дори няма как  да се върне в новините, защото мястото беше заето от Ани Салич. Шушука се, че заедно с тях в бъдещата им продуцентска компания ще се прикрепи  и бившата шефка на Би Ти Ви Светлана Василева, която има необходимия опит и връзки, за да знае къде да лансира най-добре новия продукт.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Y1GP5Apu6-Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *